beargirl - Post a comment

About Post a comment
Par faniem.May 26th, 2009 - 12:50 am
Atzīšos, es esmu "Krēslas" fane, taču vieglā formā (es vismaz tā domāju :D). Un, kā jau fane, es šad un tad iečekoju kas jauns notiek saistībā ar topošo filmu "New Moon", kas iznāks šā gada novembrī, un vēl dažu sīkumu.

Un kā jau "Krēslas" fane, es atklāšu atzīšanos nr.2: man šķiet simpātisks Roberts Pattinsons, kas atveido Edvardu filmā. Un ne jau tikai filmas dēļ, es atļaušos teikt, bet arī viņa jautro interviju dēļ - tās mani vnk fascinē... Bet ne par to ir stāts.

Mani vienkārši šokē tas fakts, cik apsēstas var būt šīs cilvēkdvēseles, kas fano ne vieglā formā - bet tā pa īstam. Es ielūkojos vienā mājas lapā, kas atvēlēta Robam.. Un tur dienas laikā pievienoti n-tie raksti gan ar, gan bez video, atrasts katrs raksts un tur parādīts - kur bijis, ko teicis, ko ēdis utt. Un tas nenotiek tikai vienu dienu, tas notiek katru dienu... Vnk šausmas.. Un man patiesi sāk palikt Roba žēl, jo viņu nekad neliks mierā, vismaz pagaidām, kamēr "Krēsla" populāra. Traki cilvēki! Ja viņš satiek kādu cilvēku uzreiz tiek jautāts: vai draudzene? vai gejs? ko darīja? utt... No mušām tiek uzpūsti ziloņi... Jā, viņš ir simpātisks un interesants - bet būsim atklāti - ne tas labākais aktieris, viņam vnk noveicās ka tika tēlo šajā grāmatas ekranizējumā.
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba