Out There - October 17th, 2009
October 17th, 2009
Saturday, October 17th, 2009 12:41 am
long time no see

yap,yap, zinu,ka sen neesmu parādījusies pie apvāršņa, bet nada Feģa, nada! :)
savādāk cilvēki domās,ka esmu gone with the wind, pēc istabas izremontēšanas...bet nu gluži tā naf, pēdējās nedēļas skola, sarauti eksāmeni,kas iekrājušies no Erasmus laikiem, un tekošie eksāmeni un tad jau vēl visādi pūķi jālidina, jātaisa dzimšanas dienas balltīes un jāmēģina izglābt broken smiles..nu un tā nu sanāk, ka ei pazudies, bet nu pat esmu atpakaļ un jāsāk bīdīt teksti :) lai var atcerēties,kas labs sastrādāts ;)

šodien, piemērām,devu pirmo kontribūciju dokumentālajai filmai-pētījumam par reliģiskajām organizācijām un to saliedētību - biju Krišņas apziņas kustības centrā. gribējās jau arī neintervēt, bet visiem dikti daudz darāmā,sarunāja m svētdien parunāties .

dienas novērojumi - viņi visi ir krievvalodīgie, bet māk latviski (pozitīvi.) visi saka Hare Krišņa, kad sasveicinās un atvadās. visi ziedo,kas ir biedri,kaut vai latu, bet ziedo.(hmmm) visi dikti daudz smaida - pilnīgi nenopriecāties,apkārt tik daudz smaidigu cilvēku. runā un smaida (es nesaprotu, bet smaidu pretī. parasta izbraukšana, kad nesaproti ko tev saka krieviski :D hehe nostrādā 90%). viņiem izrādās ir ziemas drēbes ar ko iet ielās,kad dejo un dzied Hare Krišņā. tādas pelēkas, bet oranžās apakšā vienalga :). u,u,u, viņiem ir laba ritma izjūta, un balsis arī tā neko,lai dziedātu. tas tā pozitīvi. man liekas fifīgi,ka viņiem sanāk.
diena raiba ;)bet riīgi feina, ka tik laba komanda ;) filmēšanas,draugu,vienlga,bet diena ir laba,ja tik savējie riņķī ;)

it kā piektdiena, visi kaut kur tusē,tusē, bet es pa mājām,ķeršos klāt mācībām - ne nopriecāties! ne nopriecāties!(bet plāns ir par kaut ko pozitīvāku - pabeigt draudzenei dzimšanas dienas dāvanu, lai gan ieplānots bija ar tādu pompozu saukli dot to dāvanu un uztaisīt ar tādu pašu saukli ballīti, iekļaujot dzimšanas dienas lielo ciparu, ATSKĀRTU,ka esmu kļūdījusies par vienu gadu! :D hehehe nu blondi, blondi, protams viss jau jāmaina, BET doma tik laba, ka vienu brīdi pat gribējās pierunāt viņas mammu,lai iestāsta viņai,ka viņai visu mūžu ir melots un patiesībā ir vairāk par vienu gadu! :D domu atmetu, kad sapratu,ka jamaina arī pase būtu + ja nu cilvēks depresijā iekrīt? :D hehehe tā iet,ka tikai mācās,mācās un visu pavada vienā skriešana un skasituma (arī sekmīgas smadzeņu darbības nodrošināšanai) miegs ir atbīdīts ne tiak i2.plānā, bet kādā 9. hehehe nerekomendēju.
ejam gulēt!.

arlabunaksninju ;)

Current Mood: cheerful

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

Saturday, October 17th, 2009 11:31 am
yeey

wu-huuu, ārā snieg!! ;) (zeme jau balta) clap clap clap! ;)

eju velt sniegavīru! ;) vairs nevajag dubļuvīrus celt!!!

esmu sajūsmā!! :))

Current Mood: happy

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend