/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa -
March 22nd, 2015
11:53 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
diena bija jāsāk pēc iespējas ātrāk, jo mašīnu vajadzēja izvilkt cauri pilsētai kamēr beznīcgājēji to nav nosprostojuši. iemācījos pareizi braukt sasaistē pa kalnu uz leju.
pirmais mēģinājums startēt bija neveiksmīgs - neviena uzsitiena, pirmā doma drūma - ir atkal sprauslas ciet. atjaucot vaļā reni sapratām, ka degviela līdz turienei nemaz nenokļūst, problēma ir kaut kur posmā starp bāku un to, varbūt vakardien uzliktajā sūknī. izņemam sūkni - tas noklemmējies, kas it kā jocīgi, jo sūkņi parasti tā nedara, bet, vērojot bačiņus sūkņa bļodā un saēsto filtru, pamanījām, ka degvielas līmenis sūkņa bļodā ir mazāks nekā pašā bākā, degviela netiek līdz turienei, sūknies darbojies tukšgaitā un nosvilis. tas arī bija dienas prieks un atklājums. izņēmām bļodu, iztīrījām vārstu, kaut kur ellē ratā svētdienas dienā dabūjām jaunu sūkni, iztīrījām vēlreiz bāku, nopriecājāmies, ka ķite beigusi reaģēt visticamāk un likām visu kopā. tad man vajadzēja skriet uz darbu, bet palicēji taisīja testa braucienu, kura laikā uz maziem apgriezieniem slāpa motors un iebraucot pilsētā, nomira pavisam. ar pirmo griezienu izdevās iedarbināt motōru tā, ka darbojas tikai viens cilindrs (ahā - rīt mainām atkal sprauslas), bet ar otro viss aizgāja kā nebijis.
secinājumos pierakstam, ka esam turpat kur aizvakar, bet rītdienas uzdevumos ir visa izjaukšana, sprauslu, filtra un varbūt arī atplūdes vārsta maiņa. ja tad vēl neies, jāliek pie kompa un jādomā ko tālāk darīt. dedlainis tuvojas.





saēstais filtrs. t.i. sieta rāmis.



sūkņa bļoda ar bačiņiem.



saēstais sūkņa bļodas vārsts.



no iekšpuses.



un vēlreiz no ārpuses.

(3 comets | Leave a comet)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]chaika
Date:March 23rd, 2015 - 10:15 am
(Link)
Kādi ziedoši kociņi!!!!!
[User Picture]
From:[info]pirx
Date:March 23rd, 2015 - 09:45 pm
(Link)
Kas tad Tev tur tika sagāzts iekšā, ka tā visu ēd kopā? Un cik stobri, ja tiešām uz vienu stobru izdevās iedarbināt?
[User Picture]
From:[info]basta
Date:March 23rd, 2015 - 09:49 pm
(Link)
kaut kaada dzeltena skaabe.

2000 gada opel astra 1.4 benziins.
Powered by Sviesta Ciba