ap un iekš. - December 27th, 2008 [entries|archive|friends|userinfo]
bai_bai

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

December 27th, 2008

aura. [Dec. 27th, 2008|04:30 pm]
Kad cilvēks tikko iemācījies redzēt auru, tā viņam šķiet balta. Attīstoties auras redzei, pamazām veidojas spēja saskatīt krāsas. Ikviena cilvēka aurai ir pamatkrāsa, kas atklāj par viņu svarīgu informāciju. Šo krāsu diezgan precīzi iespējams noteikt ar numeroloģijas palīdzību, saskaitot kopā visus skaitļus, kas apzīmē cilvēka dzimšanas gadu, mēnesi un datumu. Summa jāreducē līdz vienam ciparam, saskaitot iegūtā rezultāta abus ciparus. Izņēmuma gadījumi ir tad, ja iegūstat skaitļus 11 vai 22, tos nav jāreducē līdz divi vai četri. Numeroloģijā tiek uzskatīts, ka cilvēki, kuriem atbilst šie skaitļi, apveltīti ar īpašām spējām.

Katrs cipars norāda uz noteiktu krāsu: 1 – sarkana, 2 – oranža, 3 – dzeltena, 4 – zaļa, 5 – zila, 6 – indigo, 7 – violeta, 8 – sārta, 9 – bronzas, 11 – sudraba, 22 – zelta.

Piemērs auras krāsas noteikšanai cilvēkam, kurš dzimis 1975. gada 12. martā:

3 (mēnesis)

12 (datums)

1975

summa = 1990

1 + 9 + 9 + 0 = 19, tad 1 + 9 = 10, visbeidzot 1 + 0 = 1

Katra no krāsām pauž savu dzīves ceļu, cilvēkā mītošo potenciālu un dzīves mērķi (šajā gadījumā 1 – sarkanā krāsa).

Sarkanā

Potenciāls – līdera loma.

Ļoti spēcīga krāsa, tā vēsta, ka cilvēkam ir stiprs ego, viņš vēlas gūt panākumus un kaut ko sasniegt, uzņemties atbildību un kļūt par līderi. Piemīt dzīvesspars, enerģija un valdzinājums, lai iedvesmotu citus. Šīs auras pamatkrāsas īpašnieki ir arī atsaucīgi, sirsnīgi un drosmīgi. Krāsas negatīvās iezīmes – nervozitāte un egoisms.


Oranžā

Potenciāls – harmonija un sadarbība.

Apzīmē rūpes un iejūtību, bieži vien šī ir pamatkrāsa cilvēkiem, kam piemīt dabiska intuīcija, takta izjūta un spēja saprasties ar citiem. Ar šādiem cilvēkiem ir patīkami būt kopā, viņi bieži vien mēdz samierināt citus, būt zibensnovedēji. Viņi ir uzmanīgi, iejūtīgi un praktiski ļaudis, kas ar abām kājām stāv uz zemes. Negatīvās iezīmes – slinkums un bezrūpīgums.


Dzeltenā

Potenciāls – radoša darbība, spožas prāta spējas.

Cilvēki ar dzeltenas auras pamatkrāsu ir aizrautīgi, viegli sajūsmināmi un spējīgi kļūt citādi. Spēj ātri domāt, patīk izklaides, kā arī patīk izklaidēt citus. Viņi ir sabiedriski un labprāt risina garas sarunas gandrīz par ikvienu tematu. Labi spēj mācīties, taču bieži vien apmierinās ar virspusējām un paviršām zināšanām, necenšoties iedziļināties. Negatīvās iezīmes – bailīgums un tieksme melot.


Zaļā

Potenciāls – dziedināšana.

Cilvēkiem, kam tā ir auras pamatkrāsa, patīk miers, piemīt dabiskas spējas dziedināt. Viņi ir atsaucīgi un augstsirdīgi, uz viņiem var paļauties. Var likties, ka šie cilvēki ir lēnas dabas un pakļāvīgi, tomēr bieži vien viņi spēj būt ļoti ietiepīgi un stūrgalvīgi, ja vien tas nepieciešams. Negatīvās iezīmes – uzskatu un domu neelastīgums, sastingums.


Zilā

Potenciāls – daudzveidīgums.

Šie cilvēki parasti ir labvēlīgi un aizrautīgi, viņu aura ir plata un vibrējoša, viņi vienmēr ar acīmredzamu vieglumu pārvar grūtos laikus, sirdī vienmēr ir jauni. Viņi ir patiesi, godīgi un parasti saka tieši, ko domā. Negatīvā iezīme – nereti grūti līdz galam pabeigt iesākto.


Indigo

Potenciāls – atbildība par citiem.

Grūti nosakāma, jo reizēm izskatās ļoti līdzīga purpurkrāsai. Tā ir silta krāsa, kas dziedina un spēcina. Tie, kuru aurā tā ir pamatkrāsa, parasti izvēlas nodarbošanos, kas saistīta ar labdarību. Viņiem sagādā prieku palīdzēt citiem, sniegt atbalstu, un vislielāko laimi viņi izjūt, ja var būt kopā ar tiem, kas viņiem mīļi. Negatīvā iezīme – nespēja pateikt “nē”, ļaušanās izmantošanai.


Violetā

Potenciāls – garīgā un intelektuālā izaugsme

Ja cilvēka auras pamatkrāsa ir violetā, viņš visu mūžu attīstās garīgajā ziņā. Daudzi cilvēki mēdz noliegt šo savu iedabas pusi. Tas nedara laimīgus, un beigu beigās šiem cilvēkiem jāapzinās, kas ir viņu aicinājums. Kad viņi sāk mācīties, pilnveidot savas zināšanas un gudrību, sāk augt arī aura – tā kļūst plata un vibrējoša. Negatīvā iezīme – augstprātība, kas var atbaidīt citus cilvēkus.


Sudraba

Potenciāls – ideālisms.

Šiem cilvēkiem ir daudz lielisku ideju, diemžēl to lielākā daļa pavisam nepraktiskas. Bieži trūkst motivācijas darboties, un šie cilvēki kļūst par sapņotājiem, nevis darītājiem. Ja tomēr rodas motivācija un ideja, kuras dēļ vērts darboties, tad ir prieks skatīties, cik lielus panākumus šie cilvēki gūst.


Zelta

Potenciāls – neierobežots.

Pati spēcīgākā pamatkrāsa – tā pieder cilvēkiem, kuri spēj īstenot lielas ieceres un sasniegt būtībā visu, ko vēlas. Tie ir cilvēki, kas izstaro valdzinājumu, viņi spēj grūti strādāt, ir pacietīgi un spēj nospraust lielus mērķus. Vislielākos panākumus parasti gūst mūža otrajā pusē.


PIEVELKAS UN ATGRŪŽAS


Novērots – ja divi cilvēki dziļi mīl viens otru, viņu auras šķiet it kā saplūstam, izveidojot vienu lielu, mirgojošu auru. Turpretim, satiekoties ar nepatīkamu cilvēku, auras savstarpēji atgrūžas, it kā brīdinot, ka no šī cilvēka jāturas tālāk.
link2 comments|post comment

;/ [Dec. 27th, 2008|08:45 pm]
[mood |********]

oh, happy day.
linkpost comment

navigation
[ viewing | December 27th, 2008 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]