7. Nov 2010 @ 18:31 Nulles populācija
Skatos interesantu filmu pa TV3 - "Nulles populācija"
 Kas notiku, ja pēkšņi, vienā brīdī, visi cilvēki no Zemes pazustu. Soli pa solim filmas veidotāji mēģina mums parādīt, kā, gadiem, gadu desmitiem, simtiem ritot, pazūd viss, ko cilvēks bija radījis.

Nieka 50 gadi un tērauda konstrukcijas sarūsē un logu stikli no debesskrāpjiem birst lejā, pēc 100-150 gadiem no mūsu pilsētām ir palikušas tikai betona-stikla-metāla čupas :)

200 gadi - atgūstas vaļu populācija :) 230 gadi - paliek grūtāk atrast pazīmes, ka uz Zemes mituši cilvēki, daba aprijusi lielāko daļu cilvēku radīto lietu, palikušas tikai dažas liecības par cilvēku eksistenci - Lielais Ķīnas mūris, piramīdas ar sfinksu, bet sfinksa būs gandrīz smilšu aprakta, apakšējā Eifeļa torņa daļa, Brīvības statuja bez paceltās, lāpu turošās rokas, kā arī bez galvas. Meži ir aprakuši pilsētas, bet šur un tur strautiņi izskalo ārā kādu no plastmasas vai nerūsējošā tērauda veidotu lietu.

Pēc 1000 gadiem - Eifeļa tornis praktiski pazudis, Brīvības statuja ir nogāzusies un dzelzs karkass beigts, palicis tikai postaments.

25000 - jauns leduslaikmets, ledāji sabrž pīšļos pēdējās pazīmes, ka bijis cilvēks. Vienīgās pazīmes, kas liecina par kādreizējo cilvēces eksistenci, ir atrodamas - uz Mēness, kur gan pamestās kameras u.c. artefakti var saglabāties miljoniem gadu :)

Lūk, tā! Pilnīgi vai prāts sāk, uz visu to balstīdamies, uzburt dažādas pārdomas un mistiskas analoģijas :))))


About this Entry
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.