11. Okt 2009 @ 22:42 (bez virsraksta)
Mūzika: Blind Guardian - Thorn

About this Entry
(bez virsraksta)
Tur tiesaam liela dalja no filmas ir tumsaa. Gaishie beigu kadri spiezh uz aciim :)
Par sci-fi seriaaliem jaasaka, ka es peedeejaa laikaa neesmu neko normaalu atradis (nu taadu sci-fi, kura darbiiba notiek visumaa). Lielaakaa dalja no shaada tipa seriaaliem ir pilni ar idiotismiem ("smiekliigi" citplaneetieshi; mulkjiigs sizhets; spervaroņi; kaut kaadi neizdevushies joki, jo aciimredzami filma ir taisiita ne sci-fi auditorijai). Savukaart vecie seriaali man neskjiet pievilciigi vizuaalaa noformeejuma deelj. Varbuut, ka tur apakshaa ir uber-sizhets, bet es to nevaru izbaudiit, ja kosmosa kugji ir aciimredzamas kartona replikas, kas nofilmeetas uz kosmosa diapozitīvu fona.

*Spoilers*
Par "Pandorum" - lielā mērā piekrītu tam, ko rakstīja Avenals par šausmu filmas elemntiem. Vēl viena interesanta lieta - tur visas (!) kapsulas tika evakuētas, jo vienā kuģa sektorā radās dehermetizācija.
Iedomājos - ja jau viss bija tik sasaistīts, būtu varen nelāgi, ja visu 123 gadu ilgajā ceļā kāds mazs asteroīds būtu dehermetizējis kādu salīdzinoši maznozīmīgu kravas nodalījumu. Līdz kādam protokolam tad ir aizdomājusies cilvēce pēc apm. 100 gadiem šādā gadījumā?
Dehermetizācija kuģī -----> alarm, alarm -----> visas kapsulas katapultējam kosmosā :)
[info]amidars replied to
12. Oktobris 2009, 10:04
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.