7. Sep 2009 @ 21:38 (bez virsraksta)
About this Entry
(bez virsraksta)
Kapēc viņi vispār atlidoja uz zemi? Tas filmas laikaa netika atklaats, taapeec iespeejami ir visdazhaadaakie skaidrojumi. Imho tas ir "mission gone wrong" scenaarijs. Vai taa bija zinaatniskas izpeetes, vai FOB-building misija, bet kkas nogaaja greizi un izdziivojushie droni nokljuva Johanesburgaa visai neapskauzhamaa staavoklii.

Kapēc viņi ļāva sevi nogādāt uz zemes apakšā un pataisīt par bomžiem? Kaa jau filmaa bija teikts - vinji ir nesapraatiigi droni, bez iniciatiivas un meerkja. Izteelojies, ja pie random citplaneetieshiem nokljuutu bars ar urlaam - apmeeram taapat buutu. Sadziitu vinjus vienaa geto un apkaarteejiem iipashumiem saaktu kristies zemes veertiiba. :)

Viņiem bija mechi, bet viņi tos tirgoja pret kaķu barības kārbām? Preciizaak, vinjiem bija 1 mechs, kursh visticamaak nokrita uz zemes kopaa ar kaadu atluuzu no taa kugja (kas visu laiku pa bishiitim juka aaraa). Filmaa neviens drons neizshaava ar savu ieroci. Clearly vinjiem nebija gjeneetisku "tiesiibu" tos lietot. Liidz ar to bija jeega tos mainiit pret tasty cat food un reaali straadaajoshiem AK-47.
[info]atiitis replied to
8. Septembris 2009, 12:34
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.