get bitch or die tryin' - Komentāri
Oktobris 2012
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Trešdiena, 25. Maijs 2011 23:55

Gribēju uzrakstīt savas pārdomas par darba sludinājumiem. Es, kā darba meklētājs, regulāri pētu dažādus darba sludinājumus un esmu konstatējusi, ka, naher man katram izvēlētajam sludinājumam ir prasība sūtīt manu foto? Pirmkārt, es jau tā negribīgi sūtu savu personas kodu un telefona nr. , bet bļed vēl arī foto? Ja nu tur galā sēž kaut kāds perverss stalkeris krāj savu topošo upuru foto, adreses un telefonus? Otrkārt, ko darīt, ja es esmu resna un neglīta? Man tagad vajadzētu pakārties ābelē uzreiz? Jo reāli, ja tiek prasīts foto, tad tas arī kaut ko nozīmē, respektīvi to, ka paskatās bildi - ja tu esi fakin smuka, tad izlasa tavu cv un tu esi pieņemta, ja tu esi resna un neglīta, tad tevi iesviež misenē un vēl paņirgājas. lol.
Un, kas ir ar tām motivācijas vēstulēm? Naher man ir jālien žopā, teiksim Top veikalam, cik ļoti es alkstu strādāt pie viņiem un krāmēt preci, cik ļoti vēlos pievienoties viņu komandai utt. , ja bļe es to nehuja nevēlos, kurš tad vēlas par minimālo vergot cauram dienām, mēnešiem, gadiem? Bet nē.. tev ir jāraksta gara un skaista pasaka par to, ka tas ir tavs dream job. Es uzskatu, ka tādām iestādēm būtu ar likumu jāaizliedz prasīt no cilvēkiem motivācijas vēstules, jo neviens negrib tājā hujņā strādāt labprātīgi, cilvēki sakostiem zobiem vergo, lai pabarotu savu ģimeni, nevis, tāpēc, ka viņiem cepī veikala ahujennās izaugsmes iespējas.
Un vēl kas.. kas tas par bulšitu par vēlamo atalgojumu? Loģiski, ka mans vēlamais atalgojums ir 3 štukas mēnesī, bet bļa, protams, ja es tā uzrakstīšu, par mani paņirgs un es darbu nekad nedabūšu.. Bet hello? Jūs paši prasījāt vēlamo atalgojumu. Pie tāda darba sludinājuma, lai šo darbu iegūtu, man ir jāraksta alga, kas ir mazāka par minimālo, jo kāda izmisusī vai izmisušais, būt ieķeksējis miņimalku, līdz ar to, es varēšu rukāt kaut kādu super verga darbu, par 110 Ls mēnesī. hujova.
Ko es ar šo visu gribēju pateikt? Lūdzu, mīļie darba devēji, aizpisiet savas mutes, jūs neesat pelnījuši ne mūsu foto, ne dirsu laizošu motivācijas vēstuli. yo


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: