Apr. 3rd, 2012 @ 08:54 pm Velti laiku SEV...(12. un 13. reize) + wiskas!
Par visu pēc kārtas...
Tātad 12. grupas tikšanās reize...paziņo, ka Alfrēds vairs nenāks un ir iespēja viņam pateikt savas izjūtas - ieliekot grupas centrā krēslu!
Seko uzdevums...esam sēklas un meditācijā izdīkstam! ( Zinot, ka iepriekšējā vakarā ar Laini aizballējāmies divvientulībā dzīvoklī, tad šajā reizē cīnos ar pohām un acis vērt ciet ir bīstami...) Bet man izdodas no sevis izdīdzināt mauriņu...:) Kad visi ir izauguši varam doties brīvi pa telpu un iepazīties ar citiem grupas biedriem : sapazinos ar ūdensrozi, ziedošu krūmu Parīzē, sudrabegli, jasmīnu, labības stiebriņu, pieneni un gurķu mētru...! Forša kompānija, ne?? Šajā reizē brīnumainā kārtā visi ir gatavi izspēlēt savu tēmu, tādēļ tiek veidots termometrs ( 0 - 100 ) un jānostājas vienā līnijā atbilstoši tādai temperatūrai cik jūties gatavs darboties...Šīs reizes protagonists ir Diāna, tēma - kā pieņemt otra lēmumu! Ļoti gara un smaga drāma...kā, parasti aizrokamies līdz bērnībai un vecākiem, bet visvairāk no drāmas iegūstu acīmredzamo brīnumu kā šī terapija strādā...nav viegli noskatīties, bet prieks par acīmredzamiem panākumiem! Noslēgumā katrs var paņemt sēkliņas un gaidot pavasari katru sēkliņu simboliski iesēt un rūpēties kā par savu iedomāto simbolu!

13. reize:
Jūtu aplis! Nav Marikas:(
Tēma - ēnas. Kā tieši pirms 1. aprīļa, jokojāmies, mānījāmies un izsmējāmies!
Pirmais uzdevums - jāpasaka divas patiesības un vieni meli par sevi un pārējā grupa min!
Tad jāsadalās pa pāriem ar pēc iespējas atšķirīgāku partneri ( es ar Diānu ), lai gan neuzskatu mūs par visatšķirīgākajām, bet sekojošais uzdevums ir 5 minūtes intervijas veidā melot partnerim! Smējāmies līdz asarām...tad jāatrod kāds ar kuru jūties vislīdzīgākais! Sākās juceklis...tad liekam roku cilvēkam ar kuru domājam, ka būtu vislīdzīgākie un tā arī ar otru roku ( es uzliku rokas Lainei un Jānim ) - tas izrādījās abpusēji, vēl saņēmu trešo roku no Daces! Varēja arī dalīties kādēļ esi uzlicis roku tieši šim cilvēkam...Galu galā acīm ciet ejam pa telpu un pirmais kuram uzskrienam visū ir mūsu pāris (es ar Laini) :)
Pārī ir jāapspriež un jāizdara secinājumi par saviem meliem...es biju 14 gadīja samīlējusies meitene, kura ir aizbēgusi no skolas, jo viņa vēlās pēc iespējas vairāk pavadīt laiku kopā ar savu čali - tetovētāju! :) Īsumā...:)
Pēc tam atgriežamies aplī un meditācijā nonākam pie tēmas...es vienīgā pavirzu krēslu uz priekšu un juhuuu...tēma - saruna ar labāko draugu (Rūdi)...
Nu neko...gara, gara drāma...palaidu savu mīļo muļļu vaļā un vēl sapēros savās četrās Austrās!!!:) Beigās izdevās man to savu mehānismu savest kārtībā un iedarbināt...PALDIES grupai par pacietību un darbu...
ceru, ka šī mācību stunda vainagosies panākumiem;)


Lietas par ko prieks:
Luī ir atpakaļ...varētu teikt esam samainījušās vietām, bet man kkā neaizlec ar to:"Nav lemts!"
Šovakar barojām pīles, kas īstenībā bija kaijas:D
Meitenes mani pielauza zeDONATS spēlēt klavieres, kas patiesībā bija pabriesmīga plinkšķināšana līdz kā gadījies kā ne ienāca bijusī klasesbiedrene no Dārziņiem (ARFA)! :)
Īstenībā jau forši...:) Prieks būt kopā...
Šodien saņēmu ļoti jauku bildi ( no Smirdoņa ), kas vēl tagad liek smaidīt!!!:):):)
Šis īstenībā ir diezgan liktenīgs vakar un ieraksts...rīt ir eksāmens braukšanā! Nu... TURIES!!!
About this Entry