Oct. 25th, 2011 @ 02:39 pm Psihodrāma...
Esmu ar Laini uzsākusi kursus "Velti laiku SEV" ko vada Maija(Jēkaba mamma) un Aira, kas ir psiho-drāmas terapeites - viņu eksāmenā piedalījāmies pirms gada:)
Pirmā nodarbība man ļoti patika:
1.Kamoliņš - iepazīšanās spēle,
2.Figūriņas - simboliski attēlojām grupu un sevi,
3.Telpas iepazīšana - drošās vietas atrašana,
4.Dalīšanās pāros - pāra atrašana, 5min. stāsts par sevi (otrs tikai klausās), tad mainās. Atgriežoties grupā iejūtos otra cilvēka ādā un stāstu par viņu es formā! Diskusijas par sajūtām ar grupu,
5.Miskaste - atstājam to ko nevēlamies vairs nēsāt sevī,
6.Divas līnijas - tagadne - nākotne,
7.Vēstule - rakstījām sev vēstuli nākotnē...
Tie bija galvenie uzdevumi - man ļoti patika:) nevaru sagaidīt nākamo tikšanās reizi:) kā arī to...kā būšu mainījusies jūnijā!!!


Terapeites lika piefiksēt spilgtākos sapņus...bija jocīgi, ka emocionāli sapnī redzēju atkal Liepiņu...tā dziesma jau nodziedāta, bet sapnī vēl ar viņu sarunājos! neesmu par viņu ilgi domājusi, kad esmu pie apziņas, bet redz, ka zemapziņa vēl kko vēlas pasacīt...nezinu vai to vēlēšos kkā risināt, jo jūtos ļoti labi:) Brīnumainā kārtā...tik daudz, kas norisinās, ka esmu laimīga un priecīga konkrētajā dzīves ritmā un tempā!

Šovakar meitenes brauc ciemos:) Laine,Luī un varbūt arī Ievele:) nevaru sagaidīt...bet tagad jālasa eksperimentālā psiholoģija...šodien testiņš!
O.k. - pagaidām...
About this Entry