Jul. 4th, 2011 @ 01:43 am Parīzes noslēgums...
Ciemošanās Parīzē beidzās ar pastaigu Monmartras ielās un manu mīļo Dalī...tiku nelielā muzejā,kur varēja iepazīties ar Dalī idejām tuvāk! (patīkama nopūta atceroties:))
Tad uz lidostu un šķietami garš mājupceļš,jo neskatoties uz brīnišķīgo piedzīvojumu mājas kā arī Latvija,Rīga un Rīgas lidosta jau ir sirdij tuvāka un mīļāka:)
About this Entry
Jul. 4th, 2011 @ 01:50 am S&S
1. un 2.jūlijs - Sanitas un Silvja kāzas:) brīnišķīgas divas dienas!
Šādi notikumi liek daudz ko pārdomāt,bet priecājos par saviem draugiem-skaists jauns pāris,kam viss vēl priekšā:) Lai viņiem viss izdodas;)
P.s. ...protams,neizbēgama bija tikšanās ar Reini-jocīgi pēc tik ilgiem gadiem vairs īsti nejusties tā kā parasti! Lai gan,ja esmu pret sevi godīga bija vēlme ieraudzīt to kā nav...noturējos jau labi:) bet tomēr jocīgi...:)

Kopumā vispār ļoti piepildīts un jauks laiks iestājies,visiem labi iet, ļoti priecājos par Smirdoni:) arī Laumeni paspēju satikt v-dienā,kas pārvērtās pozitīvā neilgā pasākumā kopā ar Knifiņa dalībniekiem:) ehh...nedaudz galva jālauza par finansiālajām lietām,bet laikam vienkārši tā josta būs jāsavelk ciešāk,gan jau viss atrisināsies:)
Feini,ka tik labi iet,bet par to jau tikai jāpriecājas,vai ne?!:)
About this Entry