Jun. 26th, 2011 @ 01:43 am Paris...
Esmu Parīzē...cik labi:)
Jau pirmā diena ir neticama un neaizmirstama...kur nu vēl visas citas...šodien izgūlusies zālītē ar skatu uz Eifeli jutos tā, ka varētu tur arī palikt - izgaist!
viens mīnuss:( zobs mani beidz nost...:( baigi bendē nervus...baidījos, ka izbojāšu visas brīvdienas arī pārējiem, bet nu ir tā kā labāk!:) jācer, ka tā arī paliks:)
Lidojumam labvēlīgs laiks - noskatījāmies "Brokastis "Tifānijā"" un bijām klāt:) ja neskaita tos daudzos mirkļus, kad dēļ sāpēm biju gatava lekt no lidmašīnas ārā, tad savādāk jau ļoti jauki! Atradām viesnīcu...tad atradām arī vietējo super neto:) un tad devāmies Parīzē: Piknix pie Eifeļa, Doms( kurā mīt Napoleona pīšļi), Militārā akadēmija - kuru beidzis ir Napoleons un milzīgs hospitālis, ko cēla kara veterāniem - ja pēc kara Tevi nogādā tādā vietiņā, tad ir vērts karā doties:) tas tāds melnais humors, protams, he:) nu ko, tad atpakaļ pie Eifeļa, kas jau vakara izgaismojumā atstāj pilnīgi citu iespaidu...ehhh...neliels gaismu šovs (5.min.) un tad uz metro labirintiem:) Karsta duša un miega uzbāšanās! :)
Rīt liela diena...došos čučēt...
Paris I love you...
About this Entry