auss' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, June 16th, 2009

    Time Event
    11:38a
    par matiem
    Nesen sapnī redzēju savu draugu, kam griežu matus. Dzīvē viņam ir ļoti skaisti un gari mati, kas smaržo nevis pēc šampūna, bet pēc matiem, nu tiem īstajiem matiem, kad parfimērija bija pazīstama tikai augstmaņu aprindās.
    Manā sapnī viņš centās slēpt galvas kreiso pusi ar savu roku, tad es ieraudzīju, ka daļa matu ir izrauta. Ne tā, ka līdz saknēm, bet norauta puse no garuma. Es viņam teicu, ka nevar tā, ka jānogriež visi vienādi, ko viņš negribīgi ļāva darīt. Es atceros, ka saudzīgi izgriezu nelielu grebeni un pārējos pielīdzināju maksimāli nezaudējot garumu.
    Bet pats iespaidīgākais sapnī nebija fakts, ka pēc sapņu grāmatas kāds viņam ir atņēmis laimi un labās lietas, ko nozīmē mati, vai es mēģināju glābt, kas vēl atlicis, bet smarža, sajūta pirkstos un visā ķermenī, kad griezu matus.
    Svētdien, malkojot alu, viņš ieteicās, ka gadiem neesot bijis pie friziera. Un es griezu gan grebeni, gan pielīdzināju, atstājot maksimālu garumu. Tie mati smaržo un ir tieši tādi, ka redzēju pirms tam.
    Es gribu tev pateikt lielu paldies par šo intīmo brīdi, kas man deva iespēju mīlēt un būt mīlētai šajās 30 minūtēs. Es tur ieliku visu. Pa īstam.
    3:36p
    par reklāmistu sammitu- esence
    Soft drinks and computer brands play the role of deities of culture. They are creating our most powerful iconography, they are the ones building our most utopian monuments, they are the ones articulating our experience back to us - not religions, not intellectuals, not poets, not politicians.
    3:39p
    par variantiem
    "Visi lohi, es super."

    versus

    "Es esmu kruts, tu nē."

    Kurš labāk?

    << Previous Day 2009/06/16
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba