auss' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, March 18th, 2008

    Time Event
    9:47p
    par naktskreklu
    Kad pienāk vakars, viņa uzvelk savu zaļo naktskreklu, ar baltām sirsniņām un liekas gultā. Tikai liekas, jo patiesībā tas ir karalauks, kurā dzīvo divas pretējas frontes, kas karo, līdz asinīm. Līdz nemaņai.
    Māte vienmēr teica, ka naktskrekls pasargā: “Neviens tev tur apakšā nelīdīs.”. Un viņa to uzvelk katru vakaru, kaut zina, kad dzisīs gaisma, tas būs jānovelk un jādodas cīņā.
    Viņš ir aristokrāts, dod pavēles vācu mēlē. Dažreiz viņai tas patīk, bet ne katru vakaru. Katru vakaru viņai patīk tikai zaļais naktskrekls.
    Mūsdienu jaunie literāti tagad sāktu rakstīt par cīņas ainu, izsaucieniem: “Oh, ja, ich ficke dich, du kleine, oh, scheiss, jaaaa”, bet es to nedarīšu. Vakar biju uz Rihannas koncertu, sapratu, ka esmu veca, es nespēju šos sūdus ēst bez sirdsapziņas pārmetumiem.
    Pauze.
    Piegrūsta pilna ar siltu spermu, viņa dodas uz dušu. “Dercomme Femme – mūsdienīgs sievietes kopšanas losjons. Drīzumā jauns produkta nosaukums – Vagisan intīmkopšanas losjons.” Viņa mazgājas, uzvelk naktskreklu un liekas gulēt. Tikai liekas. Sieviete ar laiku kļūst neglīta savam vīram?
    Viss te bija izdomāts, vārdi sajaukti, personāži neīsti. Izņemot to naktskreklu.
    Vienkārši man gribējās parakstīt, atjaunot savas vācu valodas zināšanas. Deutsch macht frei. Spam.

    Current Music: Sigur Ros - Heima

    << Previous Day 2008/03/18
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba