auss' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, August 29th, 2006

    Time Event
    10:54p
    par ko gan?
    Palasiiju vienaa fotgraafu amatieru saitaa ievietotos prozas darbus. Tipa komentus pie bildeem. Aprakstus taadus kaa.
    Es konstateeju, ka karteejo reizi visur, visur spraucas aaraa (kaa nelietiiga chuuska) Latvijaa pastaavoshais viirieshu truukums.
    Sievietei kriize iestaajas ap 30 – beerns ir, karjera ir, dziivoklis un shkjirtenis arii. Taatad laiks sev. Un tad lokaas, njemaas, spaardaas, kriit gar zemi un izdaraas, taapeec, ka ierastais latvju viirietis ap 30 – 40 (kas ir atbilstoshaa main target group) ir kretiins ar peleekaam zekjeem un alus veederu, kas ieraugot tevi melnaa apakshveljaa (ja, protams, to vispaar ieveeros), izbriinaa iepletiis acis un vaicaas: tu ko, taada melnaa, ar mammu kaut kas noticis?
    Bet tad kad satiek vienu iznjeemumu, tad aatri to padara par kretiinu peleekaas zekjees ar alus veederu, jo taads ir retums, taadu jaasargaa un jaalutina.
    Nu jaa, par tiem prozas darbiem. Viens, pilniigi viduveejs fotospameris, kas iepostee pilniigu meeslu, tiek apdziedaats par vinja izcilo gaumi un meistariibas triumfa briidi, sak, laiziet, laiziet mani, daamas, esmu viirietis, man viss izdosies, man ir pretgrumbu kreems, kreisaa roka, es izdraaziishu juus, maukas, tikai panaaciet.
    Nu tad shajaa sakaraa manii uzradaas jautaajums – cik sevi atceros, ciinos par teksta kvalitaati. Zinu, esmu emocional, nedaudz paarspiileeju, nedaudz sakaapinu, ciinos, laboju, maacos, bet kvalitaate paari visam, nu luuk, kaapeec es nevaru buut tik apmierinaata ar sevi ieposteejot suudu?
    Uhh..
    Joprojaam gatavojos kljuut par homoseksuaalu.. ierosinaajumi?

    Current Mood: annoyed
    Current Music: Placebo

    << Previous Day 2006/08/29
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba