auss' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, November 16th, 2005

    Time Event
    10:53a
    Komuunas
    Reizeem es domaaju par pievienoshanos jaunaam komuunaam.
    Ir divi veidi KAA pievienoties – buut ieluugtam un ierasties neaicinaatam. Ir dazjaadas komuunas. LAI DZIIVO FREIDS!!! Viss kaa vienmeer saakas un beidzas ar TO (tb. Freidu).
    Un taatad. Tresho dienu seezju jaunaa birojaa, klabinot jauna datora taustinjus un joprojaam nevareedama iebraukt sisteemaa. Tipiska komuuna ar stikla sienaam un durviim, lai visiem kopaa, sanaaktu kopaa, kopiigi un visiem izdotos viss (esmu smagneeja rakstura cilveeks, kas dod priekshroku kreeslai un teejai vienatnee, nevis zjilbinoshu smaidu, vazaajoties pa jauno darakoleegju kabinetiem) kopaaaaa. Jo tikai kopaa un blaa blaa.
    Veel. Komuunas riiko arii dziives un asinju izslaapushi paari. Kaa reizi vakar sanjeemu uzaicinaajumu iestaaties vinju komuunaa, sak`, kaut kas tachu ir jaadara!
    Un veel. Dazjreiz cilveeki piekjeras. Pierod. Par aatru. Cilveeks peec idejas ir viens un taads arii paliks (liidz kas shkjirs? No kaa shkjirs?). Mekleet ir bezjeedziigi. Taadeelj jau tas pasleepts.
    Taa nu es laipoju uz komuunu asmenja un domaaju par taam un attieciigajaam sekaam. Varbuut tieshi taapeec mani aicina? (Domaat nav veseliigi.) Bet varbuut vienreiz jaaatmet taa sarkanaa matu kraasa..
    Shodien veel viena komuuna, kurai pievienojos. Virtuaali. Ilgi aicinaaja. Buus jaapadomaa par eksistenciaalismu.

    Current Mood: working

    << Previous Day 2005/11/16
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba