atnadze's Journal

History

8th May 2010

1:11pm: vakar izturot darba dienu devos Vecrīgas virzienā. pagozējāmies ar Wofku Francī 2, pēctam pārvietojāmies uz Franci 1, kur mums piebiedrojās Baiba. Wofka pavedināja uz sidru. Div pudelēm. Skaists vakars. vizuāli un fiziski. tālāk devāmies uz Dorianu, kur Wofkas paziņa Emīls lika plates - uzspieda uz visām manām vājajām vietām ar dziesmu izvēli. Citiem gan ščiet nepatika, bet esmu radusi sajūsmināties vienatnē..Daudz skatienu. Īpaši tas viens acu pāris zibsnošais mūsu galdiņa virzienā. Cik labi, ka tas viņas puisis vai blakussēdošais bārdainais vīrietis to likās nemanija. Un kā viņa sagriezās leņķī, kas pavedinoši lika kreklam pavērties brīvāk tieši man pa acīm. smieklīgi nedaudz. Njā un arī pats Emīls ik pa mirklim veltīja zibšņus.pāri savas sievas galvai.tā viņi dara..
mājās arī gājām savas divas stundas. izbaudījām vecrīgas piektdienas noskaņu - pretīgi. Pie Operas bija daudz feināk. ar Baibu kavējāmies atmiņās par vecajiem laikiem, konkrēti fantastiskajām Lauras izdarībām. Kā viņa mērija Klintu ar caurspīdīgu lineālu. Jāatrod tas video!
Vakaru noslēdzām ar braucienu uz mājām ar manu velosipēdu, kurš žļurgājās un klab, bet nogādāja mūs abas mājās. Baiba pateicās par vakaru un šī pateicība un prieks bija neviltots - kopš viņai ir ģimene, vīrs un bērns viņa neko bez tā vairs nepiedzīvo un re - te tāds spontāns vakars. Guvu gandarījuma sajūtu, kāda tik sen nav pie manis nākusi.
Current Music: zero 7 - pop art blue
5:41pm: ēdu pusdienas un domāju par izbijušām simpātijām vidusskolas laikos. par tām, kuras "tikai ar actiņām". cik smieklīgi es mēdzu izrīkoties toreiz un cik maz tas atšķirās no šā brīža rīcībām. dura! :)
un man nekas nepiedega!
Powered by Sviesta Ciba