Astora


7. Oktobris 2006

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
nu jau atkal esmu slima. babāc :((( nesen biju, nu jau atkal. bet nē,nepadošos, sadzeršos pret gripu tos dranķus un aiziet dzīvē.
13. datumā Melnajā Piektdienā baigais tusiņš, domāju aizkulties ar savu baru. varētu būt labs :)
vakar bijušajam visu savu žulti izgāzu, viņs tikai : Tev nepietika ,ka mani pasūtiji, vēl Tu man brūc virsū ,nosmējos labi. un pareizi darīju - meitenes, loši japasūta, nemokaties ar idijotiem. tas ir ātrakais degradācijas veids. kapēc lieki sevi mocīt, neesam nekādi mazohisti - labi, ka tas pieleca man tik ātri.
šobrīd mana visa enerģija ir ieguldīta mācības, šķiet, ka no 4. septembra esmu bijusi tikai vienā pasākumā, 13. būs otrs. tomēr vidējā atzīme sliecas no pieci uz deviņi . Dies dod noturēties uz līmeņa, jo reizēm šķiet, ka man vairs ir tikai vienas vienīgas mācības ://

ā jā, savus tumšos matiņus domāju nomelnīt pret oranžiem- prasas pēc pārmaiņām ārēji :)

* * *
par cik mīlestībā nekad neviecas, tad šī sfēra jāizsvītro no savas dzīves un par to jāaizmirst - nekādu vīriešu, nekādu sapņu, nekā. nedrīkst. es cenšos, tiešām cenšos aizmirst, ka vīrieši neeksistē. ceru, ka man tas izdosies. jācer un jācīnas - bet cīņa ar sevi jau vienmēr tā grūtākā. daudz mācos, daudz dzeru, kad laiks tad tusējos. bet ceru šo cīnu izcīnīt.
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena