areus' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, December 20th, 2010

    Time Event
    3:14p
    Vakar studēju vācu val. no mācību grāmatas. Uzrakstīju pieteikuma vēstuli 2 variantos. Šodien rakstīju CV. Pagaidām nekā. Visiem apziņojam, ka meklējam darbu.
    Marija (Mimi mammas) grib, lai mēs abi pieskatam mazo Johanesu uz maiņām, kad viņa sāks strādāt, tikai īsti nesapratu, kad viņa sāks strādāt. Mēs varēsim sabīdīt abi divi savus laikus - kad vienam kādas darīšanas, tad pieskata otrs u.t.t. Marija pati tā man teica, viņa mums gribot palīdzēt. Viņa arī apjautāsies savējiem radiem, lai man palīdzētu atrast vietu, kur vingrināties un iespējams spēlēt. Viņa tiešām ir forša. Un attiecības ar vecākiem ir ļoti labas.
    Vakar bijām aizgājuši pie Māsām sarunāt mesas kārtību, kas notiks 25. decembrī. Pa ceļam iegājām arī baznīcā apjautāties par ērģelēm, bet viss bija ciet, tāpēc gājām šodien, tikai šoreiz mācītājs nebija uz vietas. Jāiet rīt, jo teica, ka viņš būs.
    Šodien Anete dzer daudz šķidruma un maz runā, iespējams rīt darīt tāpat. Iepriekšnedēļ pa daudz dziedājas, pie tam vēl aukstā kapellā bērēs. Jātiek uz pekām, lai varētu turpināt strādā. Neuztraucieties, nekas traks nav!!!
    No 1. janvāra dzīvosim Reumanplatz...
    Nevaru pierasts, ka man aiz sevi tik bieži nav jāmazgā trauki, ieliek tikai trauku mazgājamajā mašīnā :D:D:D Joprojām darbojas refleks tuliņ pēc ēšanas mazgāt. :D Intresanti, no kurienes šis refleks radies? :D
    P.S. Turpmāk nerakstīšu tik bieži, bet tikai tad, kad būs SVARĪGI JAUNUMI un kas intresants.

    << Previous Day 2010/12/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba