areus' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, December 18th, 2010

    Time Event
    6:18p
    Bērēs pirmo reizi mūžā spēlēju uz ērģeļpozitīva - maziņām ērģelēm bez pedāļa. Ērģelēs pozitīvu mēdz iebūvēt kā 2 vai 3 manuāli. Pirmoreiz arī sapratu, kas īsti ir saīsinātā oktāva (to sapratīs tikai ērģelnieki).
    Baznīcā bija ļoti auksts, lai gan man bija jaka un biju pavilcis zem uzvalka visu, ko varēju uzvilkt, lai izskatītos pieklājīgi. Mazās grāfienes izvadīšana notika mazā kapellā Klosterneuburg (Klosterjaunpilī). Klosterneuburg atrodas nedaudz aiz Vīnes robežas. Mesa notiks lielā, skaistā baznīcā 15. janvārī, kur man būs jāspēlē uz lielajām ērģelēm un Anetei jādzied. Vienīgais, kas ir skaidrs, ko vajag dziedāt, ir "Šreka" Allejuja (bez vārdiem, tikai ar Hallelujah). Par pārējo vēl jādomā un jāprasa vecākiem, ko viņi gribētu. Pēc tam vada "apbērēt" Mimi mazo zārciņu uz tuvējo kapsētu. Tiesa tas notika diezgan ātri, jo ārā bija ļoti, ļoti aukstais Vīnes vējš, kas šo dienu padarīja īpaši saltu.
    Pēc tam devāmies uz bēru mielastu, kur bija daudz radinieki, Anete kā vienmēr daudz runāja, smaidīja un dibināja kontaktus. Man nācās spēlēt līdzi. Runāju ar Mimi drauga tēvu, kurš runāja vīnes vācu valodā ar franču akcentu, tāpēc divtik grūti saprast. :D:D:D Bet mēs kaut kā sapratāmies.
    Šovakar biju manāmi iereibis, jo bija labs vīns un alus...vīnes šnicele un šokolādes kūka....mmmm lecker(mmmmm garšīgi)
    Vienvārdsakot sastapām daudz viņu radinieku, ļoti forši cilvēki. :)
    6:48p
    Šorīt bijām pie Māsām. Dziedājām un spēlējām bērnu eglītē. Visiem patikai Anetes dziedāšana, tāpat kā arī Mimi bērēs.
    Vēlāk devāmies pieskatīt 2 japāņu meitenes (pusaudzes). Es tur biju, lai paspēlētu tur klavieres.
    Kad devāmies prom abas "japoškas" sāka plēsties, bet kad māte ieradās, šīs sakāvās ne pa jokam :D:D:D: Tas gan bija jautrs skats - ņindzu cienīgi spērieni un melno matu plēšana, 11. un 14. gadīgu meiteņu (māsu) izpildījumā.

    << Previous Day 2010/12/18
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba