areus' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, December 16th, 2010

    Time Event
    12:43p
    Viss sākās ar to, ka nakti pirms braukšanas visai slikti gulēju, it īpaši no rīta puses. Laikam satraukums, ka beidzot ieraudzīšu Aneti.Pēc tam nācās virsū savilkt 3 pāri apakšbikšu, siltās bikses un 2 pāri bikšu - vienas brūnas, plānas auduma bikses un džinsenes. Šoreiz man pat nevajadzēja vilkt jostu, jo derēja. :D Intresanti gan kāpēc? Ha ha ha.... Jostu gan uzliku, lai tā neaizņemt čemodānā vietu.
    Līdz lidostai mani pavadīja Sabīne, šoreiz viņa gan neraudāja, tikai teica, lai cieši saspiežot un iekliedzot māsai ausī. Es gan to izdarīju tikai otrajā dienā, tiesa, nedaudz maigāk, lai nepārplēstu Anetes bungādiņas. (Lūk, Sabīne - es to izdarīju)
    Man vēl virsū bija T-krekls, krekls ar garām piedurknēm, plāns džemperis un baika un divas jakas - viena plānāka, otra biezāka. Tā es tuntuļoju līdz lidostai un pēc tam arī līdz Vīnei. Lidostā gan, kad tiku cauri drošības kontrolei un manu rokas bagāžu nenosvēra, ieliku tur iekšā vienu jaku, lai nav tik karsti.
    Vīnē, protms, tiku līdz Wien Mitte, kur mani sagadīja Anete. Jehū....beidzot pēc 2 + ... mēnešiem.... Vīne šodien sniga, Anete smējās, ka es ierodos ar sniegu, kā Hēlena ierodas ar lietu. :D:D:D Lidoju ar mazu "propelerainu perdeli" - Bombardier (kaut kāds jaunās paaudzes). Mana vieta bija tieši blakus propellerim, līdz ar to nedaudz trīcēja mans krēsls. Lidmašīnā bija ļoti maz vietas, bet to es biju gatavs pieciest, jo jālido ~2 h un cena par biļeti arī bija diezgan laba.
    Vīnē uz ielām kaisa sāli un mazus akmentiņus, tikai neviens to sniegu īpaši necanšas novākt, tāpēc uz ielas ir žļurga un šorīt mani apavis izskatās balti. :D
    Iepazinos ar ģimeni, kurā Anete dzīvo. Izrādās, ka viņi ir Grāfi. Vēl sastapu Māsas, lielākā daļa no viņām ir indietes, kaut gan ir arī poliete un 2 austrietes. Viņas visa ir ļoti labsirdīgas. Palīdzējām zupas virtuvē. Biju pārsteigts, kādi cilvēki šeit nāk - tiešām nabadzīgi, ļoti daudz poļu, rumāņu, pāris čehi. Tāda dīvaina sajūta. Te varētu gari un paši viņus aprakstīt, bet tam nav laika.... Man likās, ka kādi 3 musūlmaņu puiši šeit atradās nevietā, jo bija glauni ģērbušies un labi smaržoja, lai gan kas to, lai zin' , kas viņus šeit ir atvedis. Varbūt bezmaksas ēdiens???
    12:44p
    Par Anetes koncertu - ļoti daudz labu balsu, dažādi vecumi - no 20 - 40.
    Anete noteikti ir augusi, tik jāgūst lielāka pārliecība, par to, ko var. Malacis, ka centās un ļoti daudz kas jauns nedzirdētas parādijās viņas balsī. Nu tik jāstrādā, lai būtu vēl labāk. Latviešu tautasdziemsa bija vienkārši super! :)

    << Previous Day 2010/12/16
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba