dun_give_a_shit - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
apustulis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

par nejeedziibaam Jun. 12th, 2004|08:54 pm

apustulis
Bezgala garsh ir bijis shis laiks. Jaunas atzinjas mani ir piemekleejushas. Vakara gaitaa es apgaismoshu juus. Ja vien man un jums buus vienliidziigas veelmes. Kas pagaajis pagaajis, par nebijushu vairs nevar izveidot. Ir lietas, kas pazudushas nebuutiibaa, bet sajuutas, kas saglabaajushaas liidz manam shobriideejam staavoklim, ko var raksturot kaa gariiigi izsmeltu, ko es jau saku ne reizi vien. Ir bijushi dazhaadi paarbaudiijumi un veelos juus briidinaat no shiim dziives padibeneem, kas velkaas kaa eenas gar juusu lukturiem un juus nespeejat saskatiit to laundabiigaas sejas. Juus veel aarpraataa daudz par mani dzirdeesiet, tieshi tagad un tuuliit. Es veeleejos arii pateikt jums, ka esmu apolitisks un cilveeki mani ieniist un miil. Ieniist tagad un miil tuuliit. Visi procesi, kas notiek apkaart nespeej mani vairs uztraukt. Es skatos naavei tieshi aciis, smejos par vaajajiem. Bet nenosodiet mani, jo taada cilveeka daba. Visi cilveeki ir vienliidziigi tikai dazhi vienliidziigaaki par citiem. Domas nepaartraukti atkaartojas un tiek redzeetas vienas un taas pashas lietas, varbuut secinaajumi katreiz ir mazliet savaadaki, bet buutiiba nemainaas. Apsoliet, ka naaksiet pie mana kapa ar mani sarunaaties, man liekas esmu jau jums sho prasiijis. Dariet taa, lai kas arii juus buutu - draugi vai ienaidnieki. Reizeem jaapiekaapjas arii ienaidniekam, jo juusu apzinja ir saindeeta, dodot roku ienaidniekam juus variet kljuut stipri, izsuuciet no vinja energjiju. Pajautaajiet sev vai jums daudz ir naidnieku, jo no miilestiibas liidz naidam viens solis. Un es veelos daliities ar jums ikvienaa elpas vilcienaa. Jo es juutu, ka bez manis juus esiet nieciibas. Es daliishos ar jums. Naaciet, esmu atveerts jums. Es ieelpoju sho lielo vilcienu, lai dotu jums gaisu, dotu jums dziiviibu. Jo es esmu visuvarens, es speeju jums piedot, es speeju nozheelot savus greekus un piedot jums. Jo esmu juusu paraadnieks. Esmu paraadaa jums sajuutas, ko juus atraisiijaat manii staastot savus staastus. Tas bija neviltoti, es to zinu. Juus veeleejaaties bagaatinaat mani, un nu es esmu bagaats un laimiigs kopaa ar jums. Dzersim shovakar sho dziru, kas dariita no muusu savstarpeejaas pievilkshanaas un neizprotamaa magneetisma, kas velk juus pie manas plashaas sirds. Es sniedzu jums sho kausu, ceriibaa, ka juus neatteiksieties mani biedri. Jo pasaulee notiek dazhaadas nejeedziibas, es veelos juus no taam pasargaat. Gribu veel jums ko pastaastiit. "Mees visi ilgojamies peec labas sabiedriibas, nevainojamas gjimenes, simpaatiska draugu loka, intereshu grupas, draudzes, apvieniibas. Mees domaajam, ka tur tiksim atziiti un cieniiti un vareesim dziivot bez baileem un smaguma.
Bet manas ilgas peec sabiedriibas nedriikst kljuut par beegshanu no realitaates. Gjimene, kuraa neviens nedriikst iemineeties par probleemaam, driiz vien var kljuut par cietumu. Draugu loks, kur visi ir tik jauki un kur neviens nedriikst teikt kritisku vaardu, kavee dziivot. Draudze, kur no augshas tiek noteikts, kaa kuram jaadomaa un kam jaatic, driiz vien kjuust par dziivei naidiigu sektu. Grupa, kuraa visam arvien ir jaapaliek taa, kaa reiz bijis, ir mirusi.
Dziiviiga sabiedriiba veicina izaugsmi, ljauj valju briiviibai un visu taas loceklju dziivespriekam."
Varat mani kritizeet, cik jums tiik, varat neteikt ne vaarda, es tik vien veelos kaa atveert jums acis un sniegt jums to, ko juus pashi saviem speekiem neesiet speejigi sasniegt.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.