Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

8th February, 2009. 11:25 pm. Kamazs ir one lucky bastard!

Šovakar uzspēlējām tādu nelielu RPG kampaņas epizodi (kas ir aizsākums kaut kam lielākam) manā dice pool sistēmā, un Kamazs vienā mirklī uzmeta no 7 metamajiem kauliņiem 7 successus (katram ir 1/3 iespēja būt successam). Varbūtība kaut kam tādam notikt ir 0,0457 procenti. Kas būtu 1 pret 2222 (salīdzinājumam Gurpsa ultimate success, kurā met 3D6, ir 0,46% (proti, 1 pret 222) un D20 1 pret 20)

Citādi, runājot par pašu spēli, negribu gluži sevi slavēt, bet drīzāk tad varu pateikties spēlētājiem, jo procesu totāli izbaudu. Lai arī līdz šim nav bijis ne kāds dižais sižets, ne vispār satraucoši un aizgrābjoši notikumi, taču sistēmas ietvaros visas sīkās epizodes man likās interesantas, un pašlaik, lai arī vēl daudz robu (nesarakstītas visas maģijas un skilli, citas nepārskatāmas lietas), esmu aizrāvies ar pašreizējo Dice pool sistēmu un man patīk, ka arvien vairāk prasmēm parādās nozīmes un ir gana plašas iespējas dažādi attīstīt tēlus. Respektīvi šobrīd ir sajūta, ka tā ir tā sistēma, kurā man gribas spēlēt (tb. gan vadīt/gan spēlēt). Tagad vajag tikai to pilnveidot, pārvērst gana user friendly un sagatavot gana daudz izejas materiālus, lai varētu turpmāk fokusēties uz pašu kampaņu saturu.

Papildus gribas pievērst uzmanību visādiem spēles procesa aksesuāriem. Protams, ka teorētiski, ja spēle ir aizraujoša, tad ir vienalga, ka spēlē ar papīra ripiņām uz salīmētas, izprintētas kartes un viss pa lielam jāiztēlojas. Bet tomēr jau pašu kauliņu skaits un nodalītās krāsas, kas reprezentē skillus, kuri var uzlaboties uz premium skilliem, rada tādu patīkamu sajūtu, ka kļūsti krutāks. Tāpēc gribētos arī atstrādāt aksesuāru daļu. Uztaisīt kaut kādas glītas (maybe laminētas) figūriņas monstriem un PC, kā arī smukākas kartes ar dažādiem kokiem, ēkām un tamlīdzīgām lietām, kuras salikt visur, kur vajag.

Žēl, ka esmu slinks un ar UDS, attiecīgi man ir grūti koncentrēties ilgi uz vienu lietu. No otras puses, ja nu sanāktu kaut cik regulāri spēlēt ar pašreizējo pārtiju uz priekšu, tad motivācija būtu visu laiku acu priekšā. Piemēram, pašlaik esmu dikti sabudinājies viss kaut ko darīt, piemēram, rakstīt šo jūsmīgo tekstu. Redzēs, kā būs pāris dienas vēlāk.

Read 3 Notes -Make Notes

8th February, 2009. 11:41 pm. Vote!

Balsojiet par vienu vai vairākiem no variantiem vai vēl piedāvājiet kaut ko savu (ja nu rodas vēlme):

Bewarethereptile
Bewaretheunicorn
Campfiretales
Conanspeaks
Coneandgnome
Epictail
Fantasyracists
Firconecomics
firconesolid
firconmics
Gnomeandcone
Liquidlizardman
Liquidfircone
Liquidgnome
Lizardfolklore
Lolzard
NecromantLiquidPony
Reptilecity
Superwonderland
Talkingletters
---

Read 9 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day