Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

14th July, 2008. 8:17 pm. Pirmā atvaļinājuma nedēļa ir galā

Tātad diezgan vētraini un aktīvi ir pagājusi pirmā atvaļinājuma nedēļa. Atpūta tur ir bijusi maza, bet vismaz neesmu nīcis.
Nedēļas sākumā mežonīgs šūšanas maratons, kurā nepiedalījos, bet tik un tā cietu par to.

Tam seko milzīgās TEH brīvdabas lomu spēles ERTA apmeklējums uz divām dienām, kura kopumā izrādās diezgan konkrēts sūds, lai arī man pašam tajā neiet pārāk slikti. Pasākumam izgāzties neļāva Bembija sabiedrība, un priecīga paštīksmināšanās par mūsu izskatu (galvenokārt Stirnas) un pirms tam sagatavoto leļļu teātra izrādi, kuru droši vien varēs demonstrēt vēl kādreiz vēl kaut kur.


Sīkāku pārspriedumu par spēles problēmām droši vien ieklabināšu sanktuārijā un kurbijkurnē.


Pēc tam, kad ceturtdienas naktī bijām pārkūlušies mājās no ERTAs, devāmies tālāk uz Kuršu kāpu pie Klaipēdas. Šī 3 dienu garā ceļojuma ietvaros, vienā dienā aizmaucām līdz vienam kāpas galam (līdz pie robežas esošajai Nidai) un otrā dienā atpakaļ un tad braucām mājās.

īsti neatceros, kāds bija precīzais maršruta garums (IMO, kaut kādi 55 km, bet pārnadzis pastāv uz 57 km), bet kopā tad sanāca apm. 110 km nomīties divās dienās. Pirmajā dienā kādas 5 stundas ar visām pauzēm un pusdienu pārtraukumiem patērējām, otrajā dienā nedaudz vairāk, bet arī ceļš bija garāks, jo iegriezāmies vēl Judokrantē.

Nezkādēļ nesāp šobrīd kājas, taču vēlme redzēt divriteni un tā sēdekli ir tikpat liela kā skūpstīties ar ģīmi aizlējušu armēni.
Viss, nākamo nedēļu veltam atpūtai atpūtai, nevis fucking piedzīvojumiem.

P.S.
Paskatījāmies delfīnu šovu delfinārijā. Es vispār cirku nemīlu, bet te izskatījās, ka delfīni totāli izbauda notiekošo, viņu "smaidīgo" ģīmīšu dēļ. Droši vien patiesībā viņiem riebjas, un viņi vēlas nošauties. Who knows?

Read 2 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day