Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

29th October, 2007. 6:46 pm. There has to be a LAN party!

Tātad pēdējā laikā ir notikuši visādi nomācoši notikumi tāpēc prasās pacelt morālīti. Respektīvi beidzot saņemties un ķerties pie LAN pārtija rīkošanas.

Mana pašreizējā vīzija ir šāda:

Tam jābūt 8 cilvēku LAN pārtijam ar gana jaudīgiem kompjiem, lai tie ļautu normāli spēlēt jaunākās spēles. Iemesls tam ir tāds, ka gribas 4 vs 4 uzspēlēt Team Fortress 2 un citus komandu šūterus, kā arī 2 vs 2 Medieval: Total War 2 (ar četrām komandām var pat tādu kā turnīru ar tabulu uztaisīt vai tamlīdzīgas jautrības padarīt).

Tātad mēs vēlos 8 cilvēku LAN party pasākumu:

1)pusotras vai 2 dienu garumā (teiksim, sāk piektdienas vakarā, mauc cik ilgi var, tad paguļ un turpina sestdien un tad droši vien dienas otrā pusē vai vakarā izklīst)

2)ar gana jaudīgiem kompjiem, lai var uzspēlēt jaunākās spēles (un gana daudz brīvās vietas, jo kā zināms jaunākajām spēlēm piemīt niķis aizņemt daudz jo daudz HDD vietas)

3)ar dalībniekiem, kuri ir gatavi pirms tam vienoties, kādas spēles tiks spēlētas un tās sainstalēt laicīgi uz datora un vispār savest savas kastes kārtībā nevis darīt to pasākuma laikā, kā rezultātā LAN pārtijs atkal pārvēršas par kaut kādu installation party (for fuck's sake, mēs neesam Linuxisti!).

4)nekādu narkotiku vai pārdzeršanās (alus ir OK, bet tā, lai var normāli spēlēt un piedalīties, nevis vāļāties komā jau pirmajās pāris minūtēs)

5)gataviem iet uz kompromisiem spēļu izvēlē un teikot evrisingu īzī.

Būtībā, ja kāds var ieteikt gana labu vietu, arī būtu forši, jo Teikā 8ņiekam vietas par maz. Par vienu vietu, man ir ideja, bet ticu, ka varētu būt labāki varianti.

Cilvēku skaits var pārsniegt datoru skaitu un tas ir pat zināmā mērā vēlams, taču ne obligāti.

Read 8 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day