Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

3rd October, 2007. 12:20 pm.

Šogad man ir visjēdzigākās lekcijas, no kurām vairums mani ļoti interesē. Bet es tik un tā itin labprāt daudzas no tām bastoju. Ieradums?

Eh, šodien gan tiks godīgi aizstaigāts un kaut kas apmeklēts, lai arī mājās gozējas novilktā "Crysis" beta, kura vēl nav pat aplūrēta.




Un tagad uzminiet šīs mīklas, kuras kaut kad sen ar Tiju uztapinājām, kādā humoronu apdullinātības momentā.


Zaļš paklājs. Kas tas ir?


Strīpains kā zebra, izskatās kā paklājs.


Sūrums pakrūtē.


(atbildes meklējamas blogojiena beigās).




Avīzē nokaitināja pazīstamo mūziķu sūkstīšanās par "Dziedi ar zvaigzni" un "Divas zvaigznes" šovu, ka ir nožēlojami rādīt televīzijā sliktu dziedāšanu. Dejo ar zvaigzni vēl esot kaut cik pieņemami, bet dziedi ar zvaigzni gan ne. Man, protams, šie šovi riebjas jebkurā gadījumā, taču kāpēc tada divkosība. Varbūt visiem dejot pratējiem sāpēja, skatoties, cik patiesībā "neprecīzi" dejoja tizlās zvaigznes? Nu, labi, izteikti profesionālu dejotāju ir daudz mazāk par cilvēkiem ar muzikālo dzirdi, kuri spēj noteikt, kad kāds dzied šķībi (ko es spēju ļoti nosacīti), jo mēs taču esam fukcing dziedošā tautiņa. Tik un tā slikta dziedāšana man liekas mazākais kritērijs šādu šovu pārraidei. Tad jau drīzāk izteikta izgāšanās vismaz ir kaut cik interesanta, ņemot vērā, ka vērot dziedāšanu man vispār liekas garlaicīgs process.

Starp citu rodas jautājums, vai letiņi plāno pārņemt vēl citus ārzemju šovus, teiksim "Country X Got Talent"? Šis šovs, IMO, te neizietu cauri, jo tur vajag daudz cilvēku, kas būtu gatavi piedalīties un publiski sevi pazemot. Varbūt vajag labu balvu? Anglijā uzvarētāji nopelna privilēģiju uzstāties karalienes priekšā. Te varētu piedāvāt iespēju demonstrēt savas spējas Zatleram. Vai vēl labāk uzvarētājs varētu izpelnīties iespēju izpļaukāt Kalvīti.

Runājot par Kalvīti, vai man tā tikai liekas, vai arī tiešām šobrīd ir viena no visu laiku nepopulārākajām Latvijas valdībām? Galu galā korupcija un neapmierinātība ar pastāvošo valdību ir pastāvējusi vienmēr, taču šobrīd, IMO, tas ir jau daudz pamatīgākā līmenī. Visintriģējošākais ir tas, vai šīs dusmas noturēsies līdz vēlēšanām, vai arī tad visi, ieraugot jaunus Stendzenieka plakātus, atkal sabalsos šos pašus "mīlulīšus". Latviešu tauta tomēr nav tā izteikti izcēlusies ar prātīgumu šajā jomā.

Ak, jā, atbildes uz mīklu:

(Zāle)
(Strīpains paklājs)
(Nostaļģija)

Read 3 Notes -Make Notes

3rd October, 2007. 10:47 pm. Akadēmiķis

Grāds, kuru saņemšu (ja saņemšu), izrādās sauksies Master of Philology jeb vienkārši M Philol.

Master of Phi-LOL. Mjā, tas ir tik sasodīti patiesi.

Make Notes

Back A Day - Forward A Day