Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

7th February, 2007. 4:56 pm. Kārlis Streips Sue-suerized

Mēs visi pazīstam Susuru. Viņš ir sīks, uzbāzīgs, kvīkstīgs, pūkains kretīns, kuru vislabāk ir iebāzt maisā un mest pret koku.
Taču šim dubļus un ķirzakcilvēkus, un bietes mīlošajam losim ir atvainojies Dienas žurnālists Kārlis Streips.

LOL.

Susurs vs Kārlis Streips
Jāskatās komentāros pirmajā lapā (ja nu vēl kāda parādītos).

Read 2 Notes -Make Notes

7th February, 2007. 8:46 pm.

Vairākas reizes spriedelējot par humoru un labiem jokiem, jau esmu pieminējis faktu, ka nozīmīgas ir detaļas. Mirklī, kad konstatē daudz visādu smalku elementu un atsauču, nevari vien nopriecāties un neapbrīnot veidotāju atjautību.

Kādā sakarā par to runāju?

Vienkārši šodienu daļēji veltīju vairāku lieliskā seriāla Futurama skatīšanai, un konstatēju pāris lieliskus piemērus izsmalcinātiem jociņiem.

1) Zirgu sacensībās divi sacensīdu dalībnieki finišē tik cieši viens otram blakus, ka ir nepieciešams noskaidrot uzvarētāju kvantu līmenī ar elektronu mikroskopu. Tad tiek paziņots uzvarētājs.
Profesors Farnsworths: "Nav godīgi. Izmērot rezultātu, viņi to ir izmainījuši!"

2) Izrādās, kad otrajā Futuramas sērijā Benders uz Mēness iesprauž pudeli acī mēnesi tēlojošajam tipam kostīmā, tā ir atsauce uz (kā uzskata) pašu pirmo sci-fi filmu vēsturē Le Voyage Dans la Lune (1902), kuru man ir bijusi tā laime redzēt (un iesaku to noskatīties arī citiem, tā nav gara un uz beigām ļoti uzjautrinoša).

Taču pirmo elementu es pamanīju un sapratu tikai tagad pāris gadus vēlāk. Par otro izlasīju netā.
Ko tas nozīmē?

To, ka tikai ar smalkām atsaucēm un intelektuāliem jociņiem (piem., kannas ar uzrakstiem "P vs NP") nav gana, vajag arī visu pārējo.

Make Notes

7th February, 2007. 11:12 pm. Ģeniāli!

Atradu! Atradu! (nu labi, Susurs atrada)

Ja nu kāds ir pamanījies palaist šo ģeniālo Išmaela aka Svivena darbu Lotlorienas Aplenkums, tad te ir links un noteikti noskatieties šo eposu.
Lai būtu skaidrs, kas tas ir, paskaidrošu, ka tā ir flaša filmiņa par mums iemīļoto fantasy un LOTRa tēmu Superfantasy gaumē (pazināji, atpazīs vismaz vienu tēlu).

Skatīties drīkst tikai ar ieslēgtu skaņu, savādāk efekta nav.

LOTLORIENAS APLENKUMS

Read 2 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day