Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

8th December, 2006. 11:51 pm.

Ok, laiks pablogot.

Un tā labi padaudz.

Tātad mana sāpe - kreatīvās rakstīšanas kurss, kurā, lai arī ir šis un tas jauks, savā būtībā tas ir nedaudz pret radošām un oriģinālām vai vismaz kaut cik savādākām idejām. Proti, bija jārada mājās detekīva tēls un jāapraksta pēc vienas anketas - es uzbūru pumpainu tīneidžeri, sociopātisku wannabe hakeri, kuram patīk izsekot citu cilvēku personības netā, līdz viņš reiz nejauši uzduras uz personas, kura iespējams ir šobrīd policijas meklētais sērijveida slepkava. Tēls tāds riebeklīgs un lūzerīgs.

Pasniedzējai nepatika un atsvieda atpakaļ. Nu labi, tur bija pāris kritēriji mājasdarbam, par kuriem nebiju zinājis, taču tik un tā, viņa nokritizēja tēlu, jo nesaprata, kā detektīvs varbūt kāds kurš ir psihiski slims (bet nav psihiski slims, tikai sociālajās spējās apdalīts; pie tam grāmatā "Dīvainais atgadījums ar suni naktī" galvenais varonis, kurš it kā bija detektīvs, ir tiešām garīgi atpalikusi persona, btw, visiem iesaku šo grāmatu izlasīt, vēlams angliski "The curious incident of the dog in nightime". Ļoti aizraujošs gabals.)

Tagad būs jārada jauns tēls, es jau sajutu sevī izaicinājumu, izveidot detektīvu - ņergainu, raudulīgu gotu, bet tad pārdomāju. Ja nu atkal kas nepatīk. Labāk uzcepšu kaut ko tradicionālāku.


Citādi - vakar spēlēju otro Medieval ar skotiem. Domājat Stērlingas kauja (tā ar Viljamu Volesu) bija varoņdarbs? Ha, lūk, kādu kauju es uzvarēju:

skoti pret angļiem
skoti skaitā - ~450 cilvēki
angļi skaitā - ~1040 cilvēki

angļu zaudējumi kaujā - ~990 cilvēki
skotu - 14 cilvēki

Pie tam nebija tā, ka tur kaut kādu skotu Makleodi ar saviem kleimūriem zemnieku barus kapātu. It nemaz, armijas bija līdzīgas, pie tam angļi no sākuma masveidā atkāpās milzu kalnā, bet pēc tam, kad es ilgi pa citiem ceļiem arī mēģināju apiet šamus, AI sapinās savos lēmumos un tika iznīcināts diezgan brutāli, bet uzmanīgi un ekvibrilistiski.

BAIDIETIES, ANGĻU PIMPJI, ANDZU MAC'ARRDH (pirms tam bijām arī velsiešus izslānījuši, no kuru valodas ir, starp citu, nākusi mana nika otra daļa).

Anyway, pietiks garlaikot citus ar spēļu lietām - cilvēki taču grib attiecības un baumas par tām.

Man to nav.

Toties es apsveru iespēju, ja doties uz Ziemassvētku kabiņetņiku, tad tikai un vienīgi kā lords Mauls de Hammers jeb milzu staigājošs āmurs (ģeniālā doma, kuras autors ir Kikis, kuram kā zināms vienmēr ir bijusi prasme radīt vajadzīgās frekvences absurdās idejas).

Bet, ja nopietni, cilvēki var nebaidīties, spēlē šoreiz tiešām nebūšu, lai arī ko nebūtu pirms tam solījis visas šī gada garumā ("vairāk nekādu LARPu", lol, tāpēc kontā tikai - 5 LARPi). Lords Hammers šo pasākumu neapmeklēs.


Kā man iet?

Lūk, kodolīgs piemērs:

Tija: Es tev izvilkšu mugurkaulu pa pakaļas caurumu laukā un iegrūdīšu mutē!
Es: ...


Interesanti, btw, šodien bija pavērot, kā Bembijs mokās, lasot mūsu improvizēto dzeju, nespēdams nolasīt rindiņu "Tas teic - pis pakaļā"

Read 2 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day