Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

16th October, 2006. 12:13 pm.

Yay!

Vakar beidzot atkal saņēmos un palaidu vienu nedaudz nopietnāku testa RPG sesiju. Testa - jo sistēma vēl nav pabeigta, ir robi (nav pieejamas visas maģijas, un daudz iztrūkst utt.), kā arī tā tapa kādu 40 minūšu laikā + visu atlikušo laiku man galvā, kamēr spēlējām.

Piedalījās Tija, Kikis un Darkjedajs. 2 burvji un viņu pavadonis naktssargs Kikja tēls šļupstošais Merks. Jo kā nekā bija doma likt nedaudz uzsvaru uz maģiju buršanu.

Nospēlējām kādas 3,5-4 stundas (kopā ar čargenu un ievadu), un, IMO, gāja itin jauki. Tija laikam nabadzīte gan daļēji iemiga un spēlēja pasīvāk, jo universitātes dēļ pēdējā laikā sanāk maz gulēt, kā arī pārtija darbības ievirze bija laikam pretēji viņas pārliecībai. Taču tas neliedza viņai vārtīties (jau atrodoties guļus) smieklos, par katru nākamo varoņu izdarību un situācijas stulbumu.

Tātad šī bija RPG spēle, kurā, manuprāt, perfekti parādījās tas, kas notiek, ja Kikja gobliniskie plāni, nevis pastāv kā kaitniecisks fons, kurš noved pie dīvainām situācijām (atsauce, piem., uz otro Gevena acs sesiju, kad divi izsitēji atnāca dauzīt Gintaru), taču kopumā pārtija virzību pārāk daudz neietekmē, bet gan kļūst par galveno vadmotīvu un pārtija darbības kustinātāju. Proti, tā vietā, lai izmeklētu pazudušo grāmatu lietu tiek:

- iepirktas divas mucas vispretīgākās ļergas;
- ķēpīgi un sarežģīti nolaupīts kāds nabaga jauneklis, pēc tam vēl sists un spiests dzert augstākminēto ļergu;
- sarīkota nakts satikšanās ciema lielākajiem dzērājiem un stulbākajiem žūpām (ieskaitu vectēvu Žūpaspurnu);

Tā nu mūsu varonīgie protagonisti nakts vidū aizlaidās mežā ar vienu mucu (vai vispār bez? vairs pat neatminos) vispretīgākās kandžas, sasietu, apvēmušos jaunekli un vēl daudz plāniem.

Pagaidām esmu apmierināts. Vismaz sistēmas darbības ietvaros. Bet tad jau redzēs, kā ies tālāk.

P.S. Darkjedi ir diezgan labi un atbilstoši iejuties eriatīda lomā.

Read 5 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day