Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

12th February, 2006. 1:05 am.

Pašķirstījos pa KbK BDLS pavediena agrīnākajām lappusēm un šausmās ieraudzīju un atminējos, cik aktīvi visi ir agrāk kasījušies, viens otram virsū gruzījušies un citādi izklaidējušies. Brrr. Pašreizējās pārrunas, lai arī ne mazāk fleimīgas, šķiet pat mierīgākas.

Anyway uznāca pēkšņa doma, ka šādā vidē es gribētu tikai divās galējībās spēlēt:
a) Tikai ar tuvākajiem draugiem

b) Tikai ar pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem

Protams, pārspīlējums.



Un tagad jautājums jums, cilvēki:

Kā, lai iemācās neaizbraukt uz LARPiem???
Es jau kopš TN:C esmu nosolījies, ka nākamgad piedalīšos augstākais 1-2 vai nevienā LARPā. Bet esmu paspējis jau aizskriet uz vienu, kurā man galīgi nevajadzēja būt (3xKronis) un būtu piedalījies arī Elles Vārtos, ja nebūtu saslimis. Nevadītu crap'īgo galda RPG, būtu moška arī vampīros ieskrējis. Tas būtu gandrīz 3. Un neviens no šiem projektiem nekandidēja uz nopietna LARPa lomu (3xKronis it kā, jā, bet kā kabiņetņiks, tomēr vieglākā svara kategorijā). Tātad pagaidām man neiet diezin ko labi.

Problēma ir tāda, ka kaut kādā momentā tu pieņem lēmumu nepiedalīties un apsoli to sev. Tad kādus pāris mēnešus pirms spēles sākas tās atkīva apspriešana. Visas sarunas grozās ap to, un tev kļūst grūti apvaldīt vēlmi arī ienirt šajā darbības jūklī. Bailes palaist garām pasākumu, par kuru visi teiks: cik tas bija lielisks!
Palīdziet iemācīties neaizbraukt uz LARPiem!!! Lūdzu!

Read 4 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day