Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

13th January, 2006. 2:33 pm. Pasākumi, bļeģ

It kā esmu nosolījies nekad neko nerakstīt nopietnīgu blogā, lai ņirgātos par citu "nopietnajiem" blogiem, kuros izbļaut sāpi, taču kā jau zināms, esmu to pārkāpis nezin cik reizes, tāpēc varu arī savā nodabā parakstīt kaut ko nopietni, atšķaidot tekstu ar šādiem key wordiem, kā "loceklis, pimpis, vagīna, pidari, bļin, bļeģ" utt., lai visiem būtu skaidrs, ka teksts ir joku teksts, un pašam arī būtu gandarījums par vāji veidoto efektu.
BTW, laikam nevajag rakstīt blogu, kad esi dusmīgs un neapmierināts. Tas ir tikai sīks mirklis, bet te tas rēgosies kā paraugs tam, ka esi īgns un nejauks, ņurdīgs pidars (key word!!!).
Vagīna.
Anyway, apnikuši ir pasākumi pēdējā laikā. Tiešām negribas iet uz pasākumiem. Apnicis ir redzēt piedzērušos cilvēkus. Vienkārši ienīstu šo skatu. Apnikuši ir pasākumi, kuriem gatavojoties iztērēt vairāk pūļu un nervu šūnu, nekā atgūsti pasākuma laikā. Parasti abas daļas ir crap'īgas. Vienmēr jau var teikt, ka tā ir tikai paša attieksmes vaina. Nevajag pārāk sacerēties, nevajag pārāk sadomāties. Nevajag domāt, ka tavi paziņas ir jauki jautrīši, kuri labprāt prikoļosies, lai gan patiesībā viņi ir garlaikoti un pastulbi īgņas, tāpat kā tu.
Pidars.
Starp citu viss tiešām ir kārtībā, vēl joprojām esmu laimīgākā persona pasaulē (nopietni!), vienkārši, kā jau minēju rakstu to īsā dusmu uzplūdā, kurš vispār ir saistīts ar kaut ko pilnīgu citu. Bet, kad cilvēks ir saskābis, tad viņš ar dusmām atceras visu iepriekšējo drūmā gaismā.
Lol.
Vismaz beidzot bija viens labs LAN pārtijs. Patiesībā pat ne LAN pārtijs, bet kompju paspēlēšana tīklā, kur speciāli tam gatavojos iepriekšējo visu dienu un pēc tam visu nākamo dienu un nakti un pusdienu spēlējām. Tā kā vismaz kaut kas labs. Ir iedvesma rauties.
Pakaļa.
Taču es negribu apmeklēt nekādas sūda viesības, kurās man ir garlaicīgi, jo es esmu sociopāts, kuram nav interesanti runāties ar cilvēkiem vai dejot vai lēkāt (jo tam esmu pārāk kautrīgs un daru to tikai spējās depresijas lēkmēs). Es gribu galda RPG. Spēlēt. Tikai tam jāsagatavojas.
Larpus arī negribu, bet vienmēr sanāk piedalīties. Par Kroni tik daudzi runā, ka neizbēgami sabiedrības iespaidā saintriģējos un sagribu paskatīties un apmeklēt. Un tad vēl viens slepens stuff's, kuru noteikti gribu apmeklēt, jo uzskatu, ka visi jaunie rīkotāji ir maksimāli jāatbalsta.
Loceklis.
Cik gan forši ir spēlēt datorspēles! Jāpārstāj spēlēt trešo princi un jāiziet pirms tam otrais, lai saprastu, kas notiek sižetiski. Uff.
Pimpis.
Atiņā.

Read 9 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day