Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

3rd January, 2006. 12:34 pm.

Eh, nu davai laiks, bljin, atjaunot blogu, ja jau pats gads ir atjaunots. Uzstaadiijushi 06 versiju, redzees, kaadi bagi buus izlaboti no 05 versijas. Dokumentaacijaa jau izklausaas ljoti labi - visi solaas:
"buut labaaki, uzvesties praatiigaak, domaat arii par citiem, mazaak dzert ... utt. utt.", bet nu es tik ljoti visaam shitaam lietaam neticu, kameer pats nebuushu ietesteejis.
A pofig, gruuti vinjiem izlaist jauno versiju biezhaak? Nu nafigam jaapachojas reizi gadaa? Shitaads community serviss jebkurai normaalai kompaanijai sen jau buutu atlaists!

Anyway, prieksh manis bilde izskataas tiiri jauka jaunajaa pachaa: lekciju vairs nav, jaaraksta tikai kaut kaads bakalaura darbs, bet, IMO, tas nebuus tik gruuti, ja tikai attieciibas atlikusho dienu skaits uz lapu skaitu tureesies virs 0,05. Savaadaak gan vareetu iziet greizi, kaa nekaa peedeejais kursa darbs tika uzbliezts divaas dienaas, kas pilniibaa izdzeesis manu ticiibu kursa darbiem kaa "kaut kam".

Veel pie apdeitiem piederaas tas, ka nu visu laiku dziivoshos jaunaa serverii, proti, Riigaa, Teikaa pie savas popular lady - Tijas. Vai tas noziimee jaukas divvientuliigas un omuliigas midzinjas izveidoshanu, vedot sarunas: "How `nice of `you it `was to `ask.", vai arii daily piedzeerushos un komaa esoshu liemenju vaakshana laukaa no kaarteejaa nightly tusinja. To mees veel redzeesim.

Man, protams, arii ir visvisaadi jauki nodomi shii gada versijai, piem., kljuut sportiskaakam, aktiivaakam, turpinaat regulaaraak apmekleet boofed treninjus, doties vienam pasham uz maskachku ar macheti zobos un atgriezties ar savu pirmo urlas galvu, kuru likt maajaa pie sienas. Straadaat kaut ko, varbuut.

Speeleet speeles, daudz, visvisaadas, jo visvisaadas: dator (singlaa un LANaa), galda (strateegjias un RPG), un veel visu ko. Taa kaa gan jau viskaut kas interesants notiksies.

BTW, iemeegjinaaaju taisiit jaunu galda strateegjiju, ar minimaali noshpikotiem Katanas ruuljiem, bet ar kaut kaadu slimaako armijas taisiishanu un 4 kaujinieku tipiem: kavaleeriju, sheepneshiem, vairodzniekiem un streelniekiem. Jaasaka, kad uzmaucu pirmo testa reizi ar Lauru un Raini, paaraak kruta nelikaas (vinjaam varbuut arii patika), bet, IMO, kaut kaads potenciaals ir, taapeec droshi vien kaut kad driizumaa atkal aicinaashu testetaajus shai gaamei.

Un nobeigumaa veel jauka dziesminja par locekljiem - mocekljiem:
Loceklji - moceklji
Loceklji - moceklji
Loceklji - moceklji
Loceklji - moceklji
Lokaas un mokaas.

Atinjaa, pakaljas.

Read 1 Note -Make Notes

3rd January, 2006. 12:48 pm.

Cool stuff
comin' through:

Happy new year, bitches!

Make Notes

Back A Day - Forward A Day