Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

25th November, 2005. 11:24 pm.

Ahā! Laiks izteikties atkal!
Sen nav atjaunots, bet skatoties citu leimos apdeitus, sapratu, ka es arī tāds varu būt!

Dzīvē man iet gaužām labi. Nu, OK, ja atkal ignorējam tādas neērtības, ka neatrodos kādas paradīzes salas krastmalā, burvīgu kailu dievietēm līdzīgu meiteņu ielenkts un ka man nav sekss ar viņām šobrīd. Kā arī faktu, ka vēl joprojām neesmu pasaules bagātākais, stilīgākais un seksīgākais blēdis.
(pēdējais fakts būtu diezgan subjektīvs, ja nebūtu apzīmētāja "bagātākais". No otras ne vienā žurnālā kā gada seksīgākais blēdis arī neesmu nominēts. Varbūt tāpēc, ka mans talants vēl nav atklāts? Nāā. Šķēle tāpat atkal vinnētu. Viņš maita droši vien vilto rezultātus)

Interesanti, ka izskatās, ka LARPu nākotnē būs arvien vairāk un vairāk, bet man tieši šobrīd ir pārgājusi vēlme apmeklēt jebkuru un jebkādu LARPu. Kapēc? It kā procentuāli pārāk maz LARPi ir snieguši gandarījumu no kopējā apmeklēto skaita. No otras puses, gan jau pa ziemu atkal sagribēsies un entuazisms uzaugs. + būs jārīko rūpīga izvērtēšana un atlase, kurus apmeklēt, kurus ne.



Pavērojot aktivitāti (ne fantastisko, bet tomēr vērā ņemamo) Žanetes aicinājumā atklāt viņas sliktās puses. Rodas vēlme arī pameklēt savējās. Apmēram ceturtdaļsekundi. Tad tas pāriet un galvā ienāk daudz, daudz labāka ideja! Uztaisīt aicinājumu slavēt mani! Tas būtu daudz patīkamāk un jaukāk! Jā! Jā! Es to gribu.

Tāpēc, lūdzu, visiem, bļe, paslavēt mani komentāros te. Vēlams ar vissaldākajiem un elegantākajiem meliem, tā lai es nepamanu, ka tie ir meli un noticu, ka esmu ļoti jauks un pūkains, bet vienlaikus arī pasaules seksīgākais blēdis.

V

Read 4 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day