Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

10th November, 2005. 12:55 pm.

Tā kā viens loceklis uzdrošinās pieprasīt, lai es atjaunoju savu blogu, tad nu to arī viņam par prieku daru. Taču, lai ieriebtu atklāšu, kas šis pimpis ir Kamazs! Ha, ha hā. Bļin, es pieņemu, ka tas viņu neko daudz neapkaunoja, bet nu jams ir izprovocējis mani rakstīt par viņu. Tāpēc labāk to pārstāšu.

Anyway, citādi, lai uzturētu blogu interesantu - te nedaudz konfidenciālas un nepieklājīgas informācijas par visiem maniem draugiem, lai būtu interesanti lasīt.

Sāksim:

Rainei pavisam nesen kādā Rīgas datorklubiņā bija pēkšņs sekss ar kādu pilnīgu svešinieku. Zāles admins to ieraudzījis kamerā no sākuma neko neteica, tikai priecājās par skatu, bet pēc tam pieprasīja sodu par nepiedienīgu uzvedību sabiedriskā vietā.

Mārīts sūdzās, ka viņam ir uzmetušās divas lielas pumpas un katra dibena vaiga, ka nu esot ļoti grūti apsēsties. Tikai tādā dīvainā leņķī. Par to jamo arī aprēc.

Kamazs ir izdomājis baigo projektu - braukt ar mašīnu seksa ceļojumā vēlreiz uz Igauniju, tikai šoreiz aprīkojoties tikai ar lielu kaudzi lubrikantu un antidepresantu (lai piecietu sirdsapziņas pārmetumus, ka būs jāņem arī nesmukās). Mūs viņš neņemšot līdzi, jo citēju "gribu viņas drāzt viens pats!"

Inx un Māra, Aksels un NW, Žanete un Fjodors, Līga un Andžejs visi ir pašķīrušies un sagājuši kopā jaunā kombinācijā: Žanete un Andžejs, Inx un Līga un Fjodors (trijatā), Māra un NW (hot lesbian action). Akselam par laimi pāri paliek Kaspis.

Kikītim ir piedāvāts darbs morgā un viņš domā, ka varētu mēģināt (nekas pretīgs, par darbu smirdīgajā Narvesenā jau nebūs, viņš saka. Ir doma, arī apvienot šos darbus, pēc darba morgā uzreiz uz Narvesenu. Cerams, ka viņš rokas nomazgās pirms tam. Bet jūs jau zināt, tas ir Kikis!)

Vitolds Anglijā ir veicis sev apgraizīšanos kādā atsevišķā kantorī par pāris mārciņām. Kapēc, tā arī neviens nav sapratis.

Brūns Kaķis ir nopārdevis dažas no dzīvokļa mēbelēm un nopircis milzīgu vibratoru.

Goldlīderis ir ne tikai nodzinis matus un ielicis pīrsingu uzacī un lūpā, bet arī uztetovējis sev MTG (zemes simbolu) uz vēdera, uzrakstu I love dr Phd. Garfield uz pakaļas, iedzinis saspraudi mēlē (nejauši), uztaisījis ķeizargriezienu un piesitis sevi krustā, ejot pie kompja (atkal nejauši).

Andža vēl joprojām ir ļoti bagāts, skaists, jauks un mīļš. Paldies par uzmanību.

Read 18 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day