Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

4th October, 2005. 12:31 pm.

Nedaudziņ leimas apdeitošanās. Esmu kaut kāds slims, ta ne slims. Naturāli neciešu. Jūtos slikti, pēc tam no rīta pāriet, pēc tam atkal sūdīgi. Huiņa kaut kāda. Un vēl pie visa, vesela kaudze jobanu idiotu ir pierakstījušies pie manas dakteres! Un man vairs nav vietas! Es esmu maza nelaimīga čupiņa. Bļin.

Make Notes

4th October, 2005. 12:33 pm.

BLOG RPG


"Hm, hm, hm..." noņurdēja ģildes vadītājs, grūtsirdīgi noskatīdamies, ka tukšo ģildes zāli, kurā bez viņa atradās vēl tikai viena personālija, kura bezrūpīgi šūpoja kājas, sēdēdama uz soliņa, un tikai vēl vairāk pasvītroja zāles tukšumu. "Nav brīnums, ka mums ir tik slikts noiets."
"Nu labi, uzdevums ir gana vienkāršs, lai arī var būt nedaudz bīstams, tas nu pilnībā būtu atkarīgs no jums (ģildes meistars, lai nejustos tik nomākts, runāja tā, it kā viņa priekšā atrasto magu, paladinu un priesteru pārtiju pūļi)! Brašie varoņi!

Kalnā netālu no mūsu noplukušās pilsēteles dzīvo barons Kožuvārnis. Ļaudis baumo, ka viņš kaut ko nelabu slēpj savā pilī, vai pats ir kaut kas nelāgs patiesībā. Būtu vērtīgi to uzzināt, cik vien iespējams uzmanīgi un pieklājīgi, lai viņu neapvainotu vai nesatrauktu gadījumā, ja viņš tomēr ir pilnīgi nevainīgs. Tātad miermīlīgs diplomātijas uzdevums.

Un, ja nu kāds pakaļskrējējs vēl uzrodas, es viņu sūtīšu pie tevis, jaunā, hm, varone, hm, varbūt."

Read 6 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day