Pirmais vagons Biedri pasažieri atiešanas laiki Tehniskais personāls iepriekšējais vagons iepriekšējais vagons nākamais vagons nākamais vagons
elpas vilciena attālumā... - Komentāri
anducs
Sveiki, atpakalj...
Biju izdomaajusi pamest so profilu un zhurnaleeties zem @andija.. bet sapratu vienu- no sakneem atteikties nedriikst.. taapat kaa no vaardiem nee... lai cik arii truli tie nebuutu bijushi 2005ajaa.. taa ir pagaatne.. taas ir atminjas..dazhbriid skaistas, dazhbriid asarainas, ceriigas, reizeem pavisam greizas.. bet ko nu tur.. atminjas,atminjas..


Sovakar ir paarnjeemis neredzeets miers.. laikam jau taisniiba ir,ka vajag nelabumus novaakt,lai vairaak labumiem buutu vietas ( atsauce uz laimiiteem un nelaimiiteem)... Veselu stundu izrunaajos ar cilveeku, kuru nevareeju iztureet ne acu galaa, bet tomeer, laikam pa iistam un patiesi miileeju, jo neviens cits tipinjsh uz pasaules nav vareejis ilgteerminjaa man likt justies tik mieriigi un laimiigi.. pat tad ja reizeem gribeejaas vinju ar graabekli iet mediit.. un likaas ka about blank datoraa buutu interesantaak nekaa vinjsh.. bet taas ir nianses.. arii es shkjiet,ka vinjam briizham nepatiku, bet fakts paliek taads, ka taapat vienmeer savilkaamies kopaa.. Atceros vasaraa aizbraucu maajaas un siltajaas un saulainajaas dienaas veltiijaam laiku tikai viens otram- veselas 3 dienas no mana 10dieninieku atvaljinaajuma.. un nevienas sekundes nebija zheel... peldeejaamies, chillojaam, cepaam sardeles.. eedaam, guleejaam.. lieliski.. kaapeec iistajaa dziivee taa nenotiek? uz ilgu? a mosh?

/Stulbais bulgaars virtuvee tauree un gribaas vinju sist! /

lai ar kaa.. gandriiz taa,kaa jau pozitiivs ir atguuts, par spiiti mazaam kjibeleem...

Metos sust- reiit agrs ceeliens!

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
profile
Skrande Kivkucāne
User: [info]anducs
Name: Skrande Kivkucāne
calendar
Back Marts 2012
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
links