elitism for the masses - place & placeness

About place & placeness

Previous Entry place & placeness6. Nov 2007 @ 23:33 Next Entry
man sķiet ka fiziskas attālums mūsdienās ir kļuvis gaužām relatīvs jēdziens, savā ziņā kā laiks. es, piemēram, šorīt piecēlos rīgā ,savā sestajā stāvā , savos zilajos palagos un tik pat labi šovakar es aizmigšu citā tūkstošiem kilometru attālajā pilsētā ,sestajā stāvā, zilajos palagos. man skkiet ,ka nekas pat nav mainiijies, skapii karaajas manas dreebes, gluzhi kaa no riita viņas karaajaas taadaa pat skapii, vannasitabā uz plauktinna stāv visas manas pudelītes un flakoniņi, gluži,tādā pat kārtībā kā tās vēl šorīt tur stāvēja manās rīgas mājās...un visi mani iedomātie cilvēki velkas man līdzi. un neatbildētos jautājumus arī nevar pa ceļam atstāt kā virsnormas bagāžu nevienā lidostā.

atceros reiz šķirstīju kādu grāmatu, kas saucās "place & placeness" kur autors runāja par bezvietību, par "pāradresētām pilsētu ainavām, kas ceļo no lielpilsētas uz lielpilsētu, standarta ieejas un standarta izejas, standarta risinājumi// un man mazliet sķiet ka es esmu iegrimusi tādā placeness tikai tādā personīgā mērogā.un nav jau tā ka mani tas uzjautrinātu.
Mūzika: a.badalamenti - into the night
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]prtg
Date: 7. Novembris 2007 - 00:07
(Link)
Lūk, es tagad domāju, kā es pēc 3 dienām aizmigšu kaut kādā niedru bungalo, un vai atgriežoties man arī liksies, ka tie niedru paklājiņi mājās ir kaut kas īsts un daļa no tā.
From:[info]divi_g
Date: 7. Novembris 2007 - 00:13
(Link)
Attālums jau ir palicis nemainīgs, mainījies ir ātrums un attiecīgi laiks. Un tādēļ arī iedomātie cilvēki velkas līdzi, jo nepaiet pietiekams laiks ceļā.
[User Picture Icon]
From:[info]andalusia
Date: 7. Novembris 2007 - 10:39
(Link)
cik tad ir pietiekami ilgs laiks??? tavupraat to var kaut kaa izkalkuleet, un atziimeer pleenotaajaa?
From:[info]divi_g
Date: 7. Novembris 2007 - 10:56
(Link)
Imho katram individuāli.
[User Picture Icon]
From:[info]andalusia
Date: 7. Novembris 2007 - 11:11
(Link)
zheel, man vajadzeetu kaut ko universaalaaku.
From:[info]skew
Date: 7. Novembris 2007 - 17:15
(Link)
Jāpārgriež nabassaiti ar iedomātajiem cilvēkiem, kā to varbūt jau viņi paši ir izdarījuši
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba