elitism for the masses - Komentāri

About Komentāri
einmal ist keinmal?28. Februāris 2011 - 08:58
pedeejo pusgadu, nespeeju pabeigt lasiit nevienu graamatu, jebkas, ko iesaaku, mani garlaiko, vai veel sliktaak tracina ar pateetisku stilu, banaalaaam fraazeem un triviaaliem secinaajumiem. un es apsolos atkal nelasiit romaanus, jo tos pedeejos divus gadus, kad biju praktiski atteikusies no visa veida aktuaalo zhanru literatuuras, atstaajot preferences kino un skanas telpaam, mana dziive bija manaami mazaak izoleetiibas sajuutas. pedeejais meginajums bija kundera ar savu neizturamo vieglumu. kaa, ko tadu vispar var rakstiit. (tas nebija jautaajums)

ir saliidzinoshi skaidrs, pat atmetot diskursu par dostojevski, kapeec brodskis kadaa literaaraa sarunaa izteica sekojosho-"kундера – это быдло. глупое чешское быдло". tachu man no taa visa skumji.

un es parsleedzos uz teatraalaam iespeejam, ko piedaava shii pilseeta un pec ieilgushaam "esteetiskaam cieshanaam" un vel vienas vilshanaas ko sagaadaaja cовременник viesisraades gada saakumaa, ja nu jums kadreiz sanaak-
robert lepage/ ex machina " the blue dragon", speeciigs vizuaalais risinajaums, smalkas references, saturs, pecgarsha, vienvaardsakot Teatris.

un veel no pedeejaa menesha laikaa redzeetaa,ne gluzhi lepage, tomeer-the antonioni project, by toneelgroep amsterdam, jeb, kaa atkaartoja mans vecteevs- надо быть особенно бесталантным, чтобы их хороших продуктов(antonioni) приготовить xеровое блюдо//
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba