|
Jun. 15th, 2004|12:47 am |
Nu lūk, man, kā jau reizēm tas ar tādām pustrakām lēdijām notiek, uznāca pusnakts uzkodu kāre un es izdomāju, ka jāizmanto iespēja, kamēr svaigi pirktās kebabmaizes vēl nav apēstas, un jāuzrīko viens kārtīgs pusnakts kebabērijs.
so this cooking show is called "look, learn and and wish you'd had one, 'cause it's damn good"
Pusi vistas filejas sagriež mazos gabaliņos (kāda forma vien tev tīk, dārgo lasītāj), apcep līdz zeltainumam un pievieno (gandrīz) vienalga kādu mexican mērci.
Paralēli gaļas zeltainā ietērpa iegūšanai sagriež tomātu, gurķi un sieru,
tad ar neizsakāāmi lielu precizitāti atgriež vaļā kebabmaizi,
apakšējo kebabmaizes kārtu izklāj ar majonēzi un pēc tam ar sagriezto sieru, gurķīšiem, tomātiem,
galiņu
un ķīnas kāpostu
Vualā(!) un īpaši gardais kebabs ir gatavs.
Klāt vēl vīnogu sula un ņamma, ņamma.
|
|