verbālais ekshibicionisms - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

grāmatu klubiņš, šubi-dubi Apr. 24th, 2007|04:35 pm

anabella
Mans žurnāls gadiem ejot ir izveidojies par tādu kā Rukšānes slejas, man tā gribētos domāt, labāko, vai vismaz labāku versiju (nesen vēl izvērtās saruna ar tēva sievu par to, kālab Ruksīša murgojumus joprojām dēvē par seksa sleju) pārmaiņus ar nelielu ievirzi uz visai amerikānisko un mazliet lielbritānisko (esmu iemīļojusi grāmatas ar darbības norises vietu - Londona) grāmatu klubiņa versiju, pa vidam vēl iepiņķerējot dažādas sadzīviskas likstas.

Šoreiz, mīļo lasītāj, es tev pastāstīšu par divām jaunām grāmatām, kas manu jau tā nožēlojamo finansiālo stāvokli ir pataisījušas vēl nožēlojamāku.

Nr 1: Davin Nicholls, Starter for 10. Iegādāju, jo viņš bija salīdzināts ar manis dievināto Hornby, pat vēl vairāk - Move over Hornby, here's Nicholls... bla bla bla. Esmu iesākusi lasīt un jau izdevusi pirmos gārdzienus, kas izsauca blakus uz soliņa apmetušos tūristu izbrīnītus skatienus. Iesākums labs, mazliet Hornby`isks un man noteikti tīkams.

Nr 2: Nesen latviešu valodā izlasītās Elegances autores Kathleen Tessaro otrais darbs Innocence, pretēji Hornby daiļradei pilnīgs un galīgs sieviešu gāziens, vēl gan neesmu iesākusi lasīt, bet spriežu pēc Elegances.

Vēl mājās kaut kur kastēs stāv pārītis kaut kad iegādātu, bet tā arī neizlasītu darbu, kuri noteikti, nu labi, ne noteikti, bet cerams, ka visai drīz gozēsies mana dzīvokļa plauktos un vēlāk - šoreiz gan noteikti - tiks arī izlasīti.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.