verbālais ekshibicionisms - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

tram fashion Jun. 8th, 2006|10:19 am

anabella

Es domāju, ka visi ir redzejuši šīs tik ļoti populārās jakas, jo nav iespējams iziet cauri Vecrīgai, kā minimums uz trīs cilvēku mugurām neizlasot dažāda izmēra un krāsu burtiem rakstītu Racing. Parasti tās valkā jauni vīriesi un tās visbiežāk ir darinātas no dermantīna, lai gan gadiem ejot tās nu jau ir pieejamas plašā atšķirīgu materiālu klāstā. Manam kolēģim, piemēram, ir džinsu jaka ar kaligrāfiski izšūtu Racing uz muguras, un vēl jau ir tās melnbaltās, kuru baltās piedurknes noķēpātas ar krāsu, es nezinu, iespējams, lai imitētu kritienu-šļūcienu no motocikla. Atļaušos piebilst, ka deviņdesmit septiņiem procentiem šādu jaku īpašnieku noteikti nemaz nav motocikla, bet tas nu tā, šoreiz mazsvarīgi.

 Lai nu kā, šorīt tramvajā man acīs iekrita Racing pāris. Pretēji daudzu domām, ka šādas jakas parasti valkā slāvisks kontingents, kā tas nemaz nav, jo gan mans kolēģis gan arī divi kursabiedri ir tīrasiņu latvieši, jā, tātad pretēji daudzu domām bieži vien šādu ekskluzīvu jaku īpašniekus sauc vienkārši Ivars vai Agnita. Nu lūk, atgriežamies pie pāra, jebšu labāk būtu sacīt - pie viņu jakām. Meitenes (man apnicis vārds jaka, tāpēc aizstāšu to ar vārdu Reiseris) tādā pretīgi rozā krāsā, un ticiet man, es, kā rozā krāsas mīle atsķiru glīti un gaumīgi rozā no, jā, pretīga šīs krāsas toņa, kombinācijā ar melnu. Puiša Reiseris indīgi sarkanā arī kombinācijā ar klasiski melnu. 

 Tā nu es tur stāvu, smīkņāju, domās apcerēdama visu šo Racing filozofiju, kad pēkšņi pār mani nāk apgaismība, ka starp abām jakām notiek dialogs. Jā, tu pareizi izlasīji, nevis starp to īpašniekiem, bet gan starp jakām. Dialogs. Nu labi, varbūt dialogs notiek arī starp Reiseru īpašniekiem, bet tas notiek klusējot, katram blenžot laukā pa savu tramvaja logu, un ar jaku palīdzību.

Uz meitenes Reisera izšūtie bļembuki vēsta GO FASTER, Size matters, Enjoy the speed, bet uz puiša Reisera, neskaitot klasisko Racing uz muguras, tikai viens vienīgs izšuvums pie tam tas pats lieliem un trekniem burtiem - BATTERY POWER. Viens vienīgs BATTERY POWER. Dzīve ir skarba. Bļe. 

Saīsinātā versija tiem, kas nesaprata - meitene (Agnita) saka:"Es gribu seksu!" uz ko puisis (Ivars) atbild:"Nopērc vibratoru, kuce!"

link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.