verbālais ekshibicionisms - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dr. K Jan. 6th, 2006|01:10 pm

anabella
Dārgā Dr. (dosim arī viņai segvārdu) Kuce arī šoreiz izcēlās ar klaju takta izjūtas trūkumu, nemaz nerunājot par to, ka vārds ētika viņai pavisam noteikti ir svešs. "Nu es īsti nesaprotu, kāpēc tev vispār tāda izmeklēšana ir vajadzīga?!?! Vai tad nevar aiziet vienkārši pie LORa? Man taču tādi gājieni pie profesora izmaksā daudz vairāk!"

Man aizcērtas elpa, tomēr es cenšos saglabāt mieru, klēpī noliktās rokas savelku dūrēs un, lai kontrolētu dusmas, ar nagiem ierokos pati savās plaukstās. Ievelku dziļu elpu un atkārtoju tieši to pašu, kas rakstīts uz manas ortodontes rakstītās izziņas :"Nepieciešama pēcoperācijas izmeklēšana, lai noteiktu augšēlo elpceļu stāvokli un tilpumu," tad vēl pie sevis iztēlojos, kā LORs savā kabinetā varētu man noteikt elceļu tilpumu - ielejot man rīklē ūdeni un tad liekot to atklepot mērglāzē? Dr. K, sajutusi gaisā virmojošo spriedzi, tomēr uzraksta nosūtījumu un visai niknā tonī vēl nosaka: "Piecdesmit santīmi, lūdzu!"

Man nav vairs pilnīgi nekādas uzticības vārdu salikumam ģimenes ārsts, bet pie šīs, es ļoti atvainojos, maitas es pavisam noteikti vairs nevēlos doties, tāpēc nāksies vien atrast, kādu citu ārstu, kurš salīdzinājumā ar dakteri K noteikti ir šī vārda cienīgs.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.