verbālais ekshibicionisms - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 26th, 2005|11:53 am

vienna
vai dieniņ, cik vakar bija daudz aprobežotu atsalušu cilvēku... jēziņ... i dīvainas sievietes, i dīvaini vīrieši... sen tik plašā kombinācijā nebija tādi redzēti... viens īpašs eksemplārs no sievietēm, un viens - no vīriešiem.

kāda melnmataina Vasiļisa Ņeprekrasnaja stundas laikā apjoza piecreiz apkārt bufetei un pieci dažādi vientiesīši izmaksāja baigās dziras. ar to pietika, lai viņa pēcāk no reibuma sāktu knābāt bufetes virsmu... savukārt viens atsaldēts anglis ar tizliem gariem smalki čirkainiem matiem piesējās it visām meitenēm, kuras kaut vai vismaz tajā brīdī atradās vienas pašas. runā jēlības, kliedz [man blakus sēdēja viena meitene, kurai viņš piesējās, tamdēļ man bija viss burvīgi dzirdams], jā, un tā meitene, lai tiktu no tā loha vaļā, pateica, ka es esot viņas draugs. Tad tas piesējās man, un kaut ko nesaprotamu kliedza, runājot spļaudīdamies...

jēziņ... kur tādi rodas... vajadzētu aizliegt tādiem iebraukt Latvijā...

lai cik stulbi, tomēr bija forši par tiem uzjautrināties ;D

vienīgi žēl, ka ieslīdēšana pie Pulkvežkunga vairs nav tik izteikti kvalitatīvi laba, teiksim, nav tādu kā "māju sajūta", jo parādās arvien vairāk svešu tukšu seju, bet senie paziņas kļūst reti viesi. arī es esmu kļuvis retāks viesis... parazīti izēd. mhm.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.