acis plaši aizvērtas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 30., 2016


[info]amanita14:30 - Coldplay
Jāatzīst, ka tā ir dīvaina sajūta, kad apzinies, ka viens no sapņiem ir īstenots. Naktī, braucot mājās no lidostas, runājām par to, kas varētu būt nākamā grupa, uz kuras koncertu ļoti gribētos aizdoties. Domāju, domāju... Un sapratu, ka mans lielais muzikālais sapnis - aizdoties uz Coldplay koncertu, tikko jau ir piedzīvots. Un tā, ka izdzīvots, izgaršots un izjusts pēc pilnas programmas! Barselona, saule, Vidusjūra, laiskums, lieliska kompānija, pasakaini garda virtuve un TIK lielisks Coldplay koncerts Olimpiskajā stadionā, ka vispār ne vārdos izteikt. Labi, es, bet vīriešiem ar pa asarai nobira. Tik ļoti, jā.

Barselona vispār mani ļoti patīkami pārsteidza. Es neesmu lielpilsētu cilvēks, ceļojumos pārsvarā izvēlos doties uz mazpilsētām, nelieliem ciematiņiem, dabas parkiem utt, bet Barselona ar savu laiskumu, feino arhitektūru, atsaucīgajiem, bet neuzbāzīgajiem cilvēkiem, zaļumu, jūru un dažādību man ārkārtīgi patika. Sakopta un tīra (kas nav vienādības zīme ar dienvidu pilsētām), ar lieliskiem restorāniem, labu apkalpošanu un daudzpusīgām atpūtas iespējām. Viennozīmīgi gribas aizdoties tur vēl.

Biju sabijusies, ka ar lielo vēderu (tagad 30.nedēļa) būšu ļoti pasīva un mazkustīga, bet noskaņa, protams, ņēma virsroku. Lēnā solī arī padsmit kilometri pa kalnu daļu noieti (Un kājas pēc tam sāpēja ne tikai man, bet kungiem ar, tā ka es galīgi norakstāma nebiju). Grūtniecei ceļot vispār ir forši - visur laiž pa priekšu, momentā palaiž apsēsties transportā, tualetēs var iet visās pēc kārtas (un pāris reizes mazā sagriezās tā, ka tas "pēc kārtas" bija pavisam burtiski). Biju nobruņojusies ar visām vajadzīgajām atļaujām lidot, bet neviens neko citu kā jautājumus par to, kad būs, kas būs utt pat nevaicāja. Ļoti patīkama pieredze. :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba