acis plaši aizvērtas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 12., 2016


[info]amanita10:26
Karlīna ir absolūti brīnišķīga. Viņā mijas viltība un spīts ar milzīgu atvērtību un sirsnību. Viņa uz jautājumu: "Kurš dara blēņas?!" godīgi un ar entuziasnu atbild: "Es!" Bet tajā pašā laikā neviens viņu nepiespiedīs atzīties, ka šmuce ar kaku dārziņā ir sanākusi viņai: "Nē! Anannā Gita!" Un viņa kā īsts politiķis zina, ka, lai nostiprinātu savas pozīcijas, ir jāpārliecina pēc iespējas vairāk cilvēku, tāpēc nu jau liela daļa bērnudārza no viņas ir dzirdējuši, ka "anannā (audzinātājai) Gitai kaka biksēs".
Un vēl viņa ir brīnišķīgi pārņēmusi ideju, ka viss, kas nav te, ir darbā. Labi, tētis darbā, mamma darbā, brālis darbā... Bet arī pazudušais zaķis ir darbā, gulta, kad negribas iet gulēt ir darbā, viss un visi ir darbā. Noslēpj kaut ko un priecīgi stāsta, ka darbā.
Un vēl viņa ar visu uzreiz dala ar brāli. Jebkuru gardumu, pie kā tiek, vispirms piedāvā Krišjānim. Pat šodien, no savas dāvanas izvilkusi kinderolu, uzreiz vispirms to piedāvāja brālim. Vai nav skaisti?
Un pucējas. Apliek manas krelles ap kaklu, savas, kas uz gumijas, tiek lietotas vainadziņa vietā, uz rokas rokassprādze. Grozās gar spoguli un priecīgi secina: "Dāma!"
Burvīga meitene aug.
Un viņai šodien vārda diena. :) Reizē ar vēl vienu burvīgu dāmu. Manu māsu. :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba