acis plaši aizvērtas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 19., 2014


[info]amanita09:51 - Karlīnai 7 mēneši
Visā svētku nedēļas jūklī (un mums šis svētku laiks bijis patiesi piesātināts notikumiem) neesmu uzrakstījusi savu mazo atskaiti par Karlīnas sasniegumiem viņas 7 mēnešos.
Galvenais mēneša sasniegums - viņa pārvietojas. Atsperas ar vienu kāju, ar rokām pievelkas un kā rūdīts partizāns lien visur, kur vajag un nevajag. Pārsvarā uz vietām, kur var darīt kādas blēņas - pie malkas, pie vadiem, pie TV, pie brāļa mantām... :) Māk nostāties arī četrāpus, bet to nekādā veidā nesaista ar pārvietošanos. Pārsvarā tup uz ceļiem, atspiežas uz elkoņiem un tā spelējas. :)
Ir ļoti smaidīga un sabiedriska. Patīk doties kaut kur pasaulē, var redzēt viņas prieku un nelielu tādu satraukumu, kad tiek sprādzēta autobeņķī. Un nav svarīgi - vedam brāli uz bērnudārzu vai dodamies darba darīšanās uz Rīgu - viņai viss patīk. Dzīvojas sapulcēs, fotosesijās tusē pa grīdu, priecīgi pēta veikalu piedāvājumu un smaida visiem pēc kārtas. :) Tikai ārā tumsā viņai nepatīk, bet, diemžēl, tagad satumst ļoti ātri. Krišjāni uz dejošanu vairs ar kājām nevedam, lai nav jānāk mājās ar taurējošu Karlīnu. Tāpat izpildījās arī 11.novembrī krastmalā, tāpēc nācās nestrokās, un arī Staro Rīga bija mazliet kašķīgs pasākums. Toties kā viņai patika svētku salūts! Uh! Skatījās un smaidīja, smaidīja...
Tikko pabija arī savā pirmajā ballē, kur viņu sāka saukt par Parisu Hiltoni. Tāda ballīšu karaliene! Tik dancot, dancot un dancot. Un koķetēt. :)
Tā kā viss forši. Ja neskaita to, ka neguļ normāli jau kādas 3 nedēļas (zobi sapampuši, bet ārā nelien, bija pat 39 temp.dažas dienas) un ēst neko īsti neēd, tik pa karotei kādu biezeni, mazu gabaliņu puķkāposta vai banānu. Absolūts piena teliņš. Un pielipusi man kā mazs dadzītis. :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba