acis plaši aizvērtas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 15., 2014


[info]amanita12:18 - Karlīnai puse gada
Nu, re. Puse gada jau kaut kur aizskrējusi.
Uz savu pusgada jubileju Karlīna ir apslimusi, puņķojas un pukojas vienā laidā. Kaut kur pa vidu spraucas arī zobi, tāpēc par saldu naktsmieru esam aizmirsuši.

Visādi citādi diezgan omulīgs un gana pašpietiekams bērns. Sevišķi rīta cēlienā ļoti ilgi var spēlēties savā nodabā. Vislabāk patīk visādas čaukstošas lietas - maisiņi ar kaut ko iekšā, mitro salvešu iepakojums, čaukstoša ņurcāmlupatiņa. Visas graužammantas ir izkonkurējis tējas trauciņa silikona vāciņš lapas formā. Tā ir ļoti svēta lieta. :) Un, protams, brāļa mantas. Ļoti jāvaktē, kur telefoni un pultis - uz tiem, kā jau lielākā daļa bērnu - kā uzburta.
Vēl arvien īsti nepārvietojas, bet rotē, grozās un tiek visur, kur vien vajag. Smuki veļas uz priekšu un atpakaļ, bet no vēdera uz muguru griežas tikai gultā, dīvānā, uz mīkstas segas. Vienreiz griezās uz putuplasta paklājiņa,bet trāpīja kaut kā garām un sasita pakausi pret grīdu. Tur vairs neveļas.
Ļoti patīk mūzika, patīk, ka es dziedu un dejoju ar viņu rokās. Tad ir laime pilnīga.
Vispār ļoti patīk rokās, lai var visu labi redzēt. Kad tēvs vakarā atbrauc un paceļ viņu savos augstumos, TIK lepna seja!
Absolūts favorītsir brālis - ķert un raustīt viņu, kopā vārtīties pa grīdu, lallināt kopā. Krišjānim patīk, tikai apnīk krietni ātrāk kā Karlīnai. Viņa ļoti priecājas, kad tēvs ar brāli pārvācas spēlēties ar mašīnām uz grīdas. Ļoti ieinteresēti vēro un mēģina līdzdarboties. :)
Patīk ģērbties un pucēties. Viendien gāja TLC un sākās tas raidījums par mazajām skaistumkonkursu dalīdbiecēm. Spiegdama skatījās!
Vispār pēdējās nedēļās kaut kā ļoti strauji aug un kļūst tāda apzinātāka. Forši. :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba