Bitīštante - laikā apmaldījusies - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Bitīštante - laikā apmaldījusies

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Viņš nav tevī ieķēries Jan. 15th, 2010|12:22 am

amalija
Skatījos ar meitenēm visā visumā izglītojošu amerikāņu ķini un secināju, ka dažas ainiņas no manas dzīves tajā labi iederētos.

Pastāstīšu par savu Miljonāru.
Kaut kad apmēram pirms gada sapazinos ar reālu miljonāru (nu, vismaz pirms gada tiešām bija viņam tas miljons par veiksmīgi pārdotu biznesu). Teica, ka precēs mani, vienalga, vai es gribu, vai nē. Zvanīja parasti no rīta ap pieciem (pieļauju, ka tam kāds sakars ar rīta erekciju), lai sarunātu kopīgas pusdienas vai vakariņas, uz kurām lielākoties neieradās, jo bija visādi ļoti svarīgi darbi. Tajās reizēs, kad tomēr ieradās, pēc deserta metās bučoties (jāatzīst, ka to darīja labi..). Teica (murmināja) kaut ko par manu neizmērāmo seksuālo enerģiju, bla bla bla...Aicināja ciemos uz pirti ar zemenēm un citām lietām (ziniet, man pat likās, ka es zinu, kādām ;)), tomēr es tā arī neieraudzīju ne to pirti, ne tās citas lietas (varbūt labi, ka neieraudzīju, jo džips bija patiesi IESPAIDĪGS)...


Vēl šodien nesaprotu, kāpēc man tā arī nebija SEKSA AR MILJONĀRU. Varbūt tāpēc, ka katrai sievietei tāds paredzēts ne vairāk kā viens, un mans vēl tikai būs?
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.