Septembris 28., 2007


[info]alvils13:20 - Kaut kas tik garš un daudz, kā nebija sākumā domāts. Tiešām! :)
.
Neko īpašu jau negrasos pavēstīt...
.
Dropkick Murphys jaunais ripulis ir tiešām fantastiski kolosāls (kolosāls ir vecs un jau piemirsts, diezgan nemodīgs vārds, bet ne tāpēc es viņu izvēlējos. vienkārši, tieši šis vārds likās daudz atbilstošāks par "jauks" vai "foršs", vai "superīgs")! :)
.
Ja jau esmu atvēris muti (uzlicis pirkstus uz klaviatūras), varu pavēstīt, ka vakar biju Depo un pēc ĻOTI ilgiem laikiem tur nopirku alu. Fekin inflācija bļa! Kad pēdējo reizi Depo pirku alu, tas maksāja 120 santīmus, bet tagad jau 1.70 Ls. Un jā, vēlreiz konstatēju, ka alus nav dzēriens, kas ir radīts man (turklāt maksā pārāk dārgi, vismaz Depo, nu, tas joprojām ir lētākais alkohols, bet alus ir TIK "lēts", ka tā cena, ko par viņu prasa nav adekvāta. par kasti ar kaķu izkārnījumiem man 5 santīmus maksāt būtu žēl, pārāk dārgi. nu, jūs sapratāt, vai ne?). :) Man drīz jubileja (bļa, es novecoju... tas nekur neder. ... Tas, ko es sakarā ar jubileju gribēju pateikt, ir tas, ka es noteikti tajā tukšošu kādu trauku, uz kura būs uzrakstīts "Jack Daniel's". :)) Un neko citu! Kaut ko citu lai dzer tie citi.
.
Es esmu iemīļojis Kurtu Vonnegūtu. Sākumā man viņš nepatika. Pavisam nē. Pat tā, ka galīgi garām. Bet tagad... Šķiet, ka tas tagad ir mans mīļākais rakstnieks. Viņa humorā, ironiskajā sartīrā jāiemācās iebraukt, tas arī viss. Līdzīgi kā ar Kventinu Tarantīno.
.
Es nevaru vien sagaidīt, kad pienāks tas brīdis novembrī, kad es kopā ar princesi došos ekskursijā (Rise Against, The Used un Aiden koncerti included) uz Skotiju. :)
.
Zīle man šodien pavēstīja, ka nākošā gada sākumā laikam brauks uz Argentīnu. Tas man atgādināja to, ka mans plāns un vēlme apciemot Vjetnamu joprojām nav izpildīta un joprojām ir aktuāla. Hmmm. When will I do that? Labi, tagad tas nav iespējams, tagad par to nedomāšu. Atgādiniet man šito atkal pavasarī (nē, pavasaris neder, es pavasarī plānoju braukt tripā ar busiņu uz Grieķiju), labāk nākošā rudenī vai vasaras beigās, kaut kad augustā, septembrī (šogad gan septembris nu necik vairs nebija vasara, pat ne vasaras beigas, ziema klāt, ziema klāt...)! :)
.
Es tikai vēlējos pazīmēties ar dziesmu, ko klausos. Es pat vairs neskaitu, cik reizes jau esmu to (un tieši to, jo tieši tā man tik dikti ir iepatikusies) noklausījies, kamēr šitas tiek uzrakstīts. :)
.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
ALvils - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> mājas lapa

Links
punk.lv
hc.lv
alternative.lv
skvots.net
Depo
Ska vēsture

> Go to Top
Sviesta Ciba