Septembris 17., 2007


[info]alvils11:53 - one weekend love story
.
Viņš bija pirāts. Viņam netrūka vienas kājas vai rokas (to vietā nebija puļķis vai āķis), viņam bija divas acis (neviena nebija aizklāta ar melnu apsēju), viņam uz pleca nebija papagailis vai pērtiķis. Viņš necik neizskatījās pēc pirāta. Un tomēr, ar savu pirāta būtību sirdī, viņš iemīlējās princesē, un princese viņā.
.
Piektdienas kurss - Rīgas centrs, Ķengarags, Dārziņi, Purvciems, Dobeles virziens... kaudze ar sastrēgumiem, dažādi mēģinājumi tos apbraukt, liels ātrums, Rūdolfa māte, Rūdolfa meitene, steiga uz Dobeli, līdz Jelgavai 140 km/h, pēc tam jau spidometrā vairs neskatoties, un tikai tāpēc, lai ātrāk sastaptu princesi. Dobelē pie dzelzceļa pārbrauktuves es pārkāpu blakussēdētāja krēslā, Rūdis no aizmugures sēdekļa prasīja: "un kas brauks?", "kāds" - es atbildēju. Rūdim nekas cits neatlika, kā pārsēsties pie stūres, lai es, tiklīdz būs šķērsota dzelzceļa pārbrauktuve varētu izlēkt no pusbraucošas mašīnas un skriet mīļotās princeses apsāvienos. Misija izpildīta. Uz aizmugurējā sēdekļa nu jau nevis Rūdolfs ar Lindu, bet pirāts ar princesi. :)
.
Ventspils, līst lietus, garas pastaigas pa pārkoptajām Ventspils ielām, vietām pa kādam spainītim, pa kādai kanniņai, tomēr pārsvarā ielas tik tukšas itkā būtu izplatījies pilsētā mēris un visi būtu atstiepuši kājas. Vienai no govīm rags un auss gandrīz jau nokrituši, ja papūlētos varētu noplēst, bet mēs nepūlējāmies, mēs meklējām kādu ēstuvi, izrādās naktī (pēc divpatsmitiem... cik tieši laikrādis rādīja nezinu, bet droši vien ne vairāk kā divi) Ventspilī neviena ēstuve nestrādā. Atpakaļceļs uz Dobeli. Pie Tukuma Rūdis teica, ka viņš mieg ciet un man jāsēžas pie stūres. Veiksmīgi veikta maiņa. Rūdis ar Lindu aizmugurē, mēs ar princesi priekšā. Mana roka princeses rokā, mašīna tiek vadīta ar vienu roku, ātrums ap 140 km/h, Rūdolfa mašīna nav tik stabila kā manējā, līkums, negaidīts, gandrīz kokos... gandrīz. Tālāk ātrums 110 km/h, nav vēlēšanās mirt, ir pārāk labi dzīvot, esot kopā ar princesi. :)
.
Atvadu skūpsts. Ceļš uz Rīgu, cigaretes, daudz. Miegs, mājas, gulta, piecelšanās sestdien ap sešiem pēcpusdienā, zvans no princeses. Pastaiga līdz Rūdim, kas ir nopircis pudeli Tenesijā ražotā viskija, šovakar dzerstiņš. Zvans Danim, norunāta tikšanās. Zvans no princeses. Plāni mainās, Rūdim būs jādodās mājās gulēt, atliekot Jack Daniel's pudeli citai dienai, jo es došos atkal uz Dobeli.
.
Dans, viņa meitene Vera un māsas meita Rasa, Viesturs Celimiņš un viņa meitene ar nezināmu vārdu (minētu, bet tūlīt pat jau aizmirstu), ceļš uz Dobeli. Atkal princeses apskāvienos. Jelgava, pastaiga ap pili, uz salu. Atkal Dobele, ārpus dobeles (kaut kur, nezināmā virzienā, beznosaukuma vietā) mīlēšanās mašīnā, atkal Dobele. Atvadas (pusotras stundas garumā).
.
Visa diena gultā, ēdot un skatoties filmas, laiku pa laikam pa telefonsarunai ar princesi, svētdiena...
.
Pirmdienas rīts. Darbs. Princese aizbrauc uz Spāniju. Pirms tam neliels čats un mīļu e-mailu apmaiņa. Trīs nedēļu ilgošanās (depresijas) periods ir sācies...
.
Pirāts mīl savu princesi. :) Un kas ir jaukākais šai stāstā - arī princese mīl pirātu. :))))
.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
ALvils - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> mājas lapa

Links
punk.lv
hc.lv
alternative.lv
skvots.net
Depo
Ska vēsture

> Go to Top
Sviesta Ciba